Το όνομα της Sarah Jessica Parker αναφέρεται συχνά στον Τύπο τελευταία, τόσο επειδή σχεδίασε την πρώτη σειρά παπουτσιών που φέρει την υπογραφή της όσο και για τη δήλωση της πως θα χαιρόταν πολύ να ενσαρκώσει την Carrie Bradshaw για τρίτη φορά στη μεγάλη οθόνη.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης της για το περιοδικό Vanity Fair έκανε μια αποκάλυψη που δεν περίμενε, πραγματικά, κανείς: Μόλις πρόσφατα δοκίμασε για πρώτη φορά, το κοκτέιλ που έγινε σήμα κατατεθέν του Sex & The City, το cosmopolitan!

‘’Πρόσφατα παρήγγειλα ένα cosmopolitan και ο bartender μου απάντησε «Φυσικά» και τότε του εξήγησα πως δεν έπινα ποτέ το εν λόγω κοκτέιλ. Το δοκίμασα πριν από λίγο καιρό και το βρήκα υπέροχο’’, δήλωσε η ηθοποιός.

Στο τέλος της πρώτης ταινίας η Carrie και η παρέα της παραγγέλνουν cosmopolitans και όταν η Miranda αναρωτιέται για ποιο λόγο σταμάτησαν να πίνουν το συγκεκριμένο κοκτέιλ η Carrie της απαντά αφοπλιστικά πως αυτό συνέβη γιατί ‘’το έπιναν όλοι οι άλλοι’’, κλείνοντας έτσι το μάτι στην ποπ κουλτούρα που δημιούργησαν.carrie-cosmos

Πάντως, μερικά cosmopolitan θα φανούν χρήσιμα στη Sarah Jessica Parker καθώς δήλωσε στο Style.com πως νιώθει τεράστια αγωνία για το εγχείρημα με τη δική της σειρά παπουτσιών που θα ξεκινήσει να πωλείται αποκλειστικά από τα καταστήματα και το e-shop του Nordstrom στις 28 Φεβρουαρίου 2014.

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να βρει εδώ τη συνταγή για cosmopolitan, για την ώρα της ανάγκης!