Σε μια εποχή που ο κάθε ο celebrity που σέβεται τον εαυτό του μοιράζεται νέα και στιγμές της προσωπικής του ζωής μέσω των κοινωνικών μέσω δικτύωσης, ο Benedict Cumberbatch δημοσιοποίησε τον αρραβώνα του με μια ανακοίνωση στην κοινωνική στήλη των Times.

Στην είδηση αναφέρεται πως ”ο αρραβώνας ανακοινώνεται ανάμεσα στον Benedict, γιος της Wanda και Timothy Cumberbatch του Λονδίνου, και στη Sophie, κόρη της Katherine του Εδιμβούργου και του Charles Hunter του Λονδίνου”.

Ημερομηνία γάμου δεν έχει γίνει γνωστή αλλά ο Cumberbatch, που θεωρείται ένας από τους πιο ποθητούς εργένηδες της showbiz καθώς είχε ψηφιστεί το 2013 ως ο πιο σέξι ηθοποιός σύμφωνα με δημοσκόπηση του Empire Online, ακολουθεί την πορεία των μέχρι πρότινος άγαμων ηθοποιών, George Clooney και Brad Pitt.

Η αγαπημένη του Βρετανού ηθοποιού είναι θεατρική σκηνοθέτις, γνωστή στο Λονδίνο για τα avant-garde έργα της, και γνωρίστηκε με τον μέλλοντα σύζυγο της το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας Burlesque Fairyίtales και πριν καταξιωθεί στο θέατρο, είχε κάνει ένα πέρασμα από τη μεγάλη οθόνη παίζοντας μαζί με τη Reese Witherspoon στην ταινία Vanity Fair (2004). Τότε είχε χαρακτηριστεί ως η νέα Keira Knightley και Sienna Miller.

Αν ανήκετε στις φαν της βρετανικής γοητείας τότε μάλλον το χάσαμε το κορμί πατριώτη…