Τι κι αν το περιμέναμε εδώ και δέκα χρόνια; ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός και μάλιστα οι Bradgelina επέλεξαν να το κάνουν κεκλεισμένων των θυρών στο Chateau Miraval, το 45,5 εκατομμυρίων «καταφύγιο» του ζευγαριού  στη Γαλλία.

Miraval castle where the wedding of Brad Pitt and Angelina Jolie took place Miraval castle where the wedding of Brad Pitt and Angelina Jolie took place

Οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, πάντως σύμφωνα με τα πρώτα κουτσομπολιά η νύφη φόρεσε παραδοσιακό νυφικό, λευκό, με μακριά ουρά και βέλο, φτιαγμένο από δαντέλα και μετάξι. Ο σχεδιαστής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ενώ λέγεται πως η Angelina φόρεσε ένα μικρό χρυσό μενταγιόν που ανήκε στην μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράντ, η οποία «έφυγε» από καρκίνο στα 56 της χρόνια, με μία φωτογραφία της μέσα σε αυτό.

 

Τα παιδιά του ζευγαριού ήταν παρανυφάκια ντυμένα ταιριαστά. Τα αγόρια φορούσαν κρεμ λινά ρούχα, ασορτί με το γαμπριάτικο του Μπραντ, ενώ τα κορίτσια επέλεξαν φορέματα που ταίριαζαν στη προσωπικότητά τους, εννοείται κατά παραγγελία.

Angelina-Jolie-Engaged-Brad-Pitt-Pictures 50x50_2014_08_12$1793

Οι βέρες, σχεδιάστηκαν από τον καλό φίλο του ζευγαριού Ρόμπερτ Πρόκοπ, ο οποίος είχε σχεδιάσει και το 16 καρατίων δαχτυλίδι αρραβώνων της Angelina, με την τιμή τους να εκτιμάται στα 7.500 ευρώ.

Brad Pitt at launch of Fury movie

Εάν σε όλα αυτά προσθέσετε πως ούτε τα αδέρφια του ηθοποιού δεν πρόλαβαν να πάνε στο γάμο, τότε μάλλον πρόκειται για το μυστικό γάμο της χρονιάς!