Τη Charlize Theron φιλοξενεί σε ένα καλοκαιρινό εξώφυλλο, το τεύχος  Ιουνίου της αμερικανικής Vogue, η οποία φωτογραφήθηκε από τον θρυλικό, Mario Testino, και παρόλο που η γνωστή ηθοποιός είναι χάρμα οφθαλμών τα όσα εξομολογήθηκε στη συνέντευξη της παρουσίασαν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

H Charlize Theron στη φωτογράφιση της για την αμερικανική Vogue/τεύχος Ιουνίου 2014

H Charlize Theron στη φωτογράφιση της για την αμερικανική Vogue/τεύχος Ιουνίου 2014

Καταρχάς, μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Sean Penn δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως “Δεν το είδα να έρχεται”  αφού υπήρξε φίλη με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη για 18 χρόνια πριν τελικά γίνουν ζευγάρι: “Ένας φίλος μπήκε στο ρόλο του συντρόφου…και έγινε σταδιακά γιατί δεν θέλαμε να τα χαλάσουμε όλα και να χάσουμε ό,τι είχαμε. Έγινε όμως φυσικά και προτού το καταλάβω, ήταν κάτι που απλώς έκανε τη ζωή μου καλύτερη”, συμπλήρωσε.

Η Charlize Theron με τον σύντροφο της, Sean Penn

Η Charlize Theron με τον σύντροφο της, Sean Penn

Στην ίδια συνέντευξη ωστόσο αναφέρθηκε και στον επί 9 έτη πρώην σύντροφο της, ηθοποιό, Stuart Townsend όταν εξήγησε την απόφαση της να υιοθετήσει το 2012 τον γιο της Jackson: “Το να φροντίζω ένα παιδί ήταν κάτι που πάντα ήθελα παρόλο που με τον τότε σύντροφο μου (Stuart Townsend) δεν μοιραζόμασταν τις ίδιες ιδέες περί οικογένειας. Δεν τον κρίνω και δεν ήταν αυτός ο λόγος που χωρίσαμε. Όταν έγινε η υιοθεσία δεν ήταν η τελευταία λύση για εμένα, αλλά προτεραιότητα.

H Charlize Theron με τον πρώην σύντροφο της, Stuart Townsend (2009)

H Charlize Theron με τον πρώην σύντροφο της, Stuart Townsend (2009)

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, εξομολογήθηκε ακόμη πως η μητέρα της τής έδειξε ένα σημείωμα που είχε γράψει σε ηλικία 8 ετών στο οποίο ανέφερε πως “Αυτό που θέλω για τα Χριστούγεννα φέτος είναι να με πας σε ένα ορφανοτροφείο προκειμένου να υιοθετήσουμε ένα αδερφάκι”.

Η ίδια η Theron δεν μπορεί να εξηγήσει πως της ήρθε η ιδέα να γράψει εκείνο το σημείωμα, αν δηλαδή ήταν μια βαθύτερη ανάγκη ή αν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι τότε τα ορφανοτροφεία στη Νότια Αφρική ήταν γεμάτα από παιδιά αλλά η δήλωση της για τη μητρότητα είναι αφοπλιστική: “Είναι το μόνο πράγμα στη ζωή μου που ξεπέρασε την πεποίθηση μου για το πόσο υπέροχο θα ήταν”.

Τρυφερή μαμά με τον δίχρονο γιο της, Jackson

Τρυφερή μαμά με τον δίχρονο γιο της, Jackson

Στα 38 της χρόνια η Charlize Theron είναι σίγουρα στην καλύτερη της φάση και δίνει κουράγιο σε πολλές γυναίκες πως ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους καθώς ομολόγησε στη συνέντευξη της πως στα 30 “έπιασε πάτο” και με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας, ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες και βρήκε την ευτυχία.