Τα προβλήματα του βασιλικού ζευγαριού της showbiz δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν και έτσι είναι ένα βήμα από το διαζύγιο!

Αυτό αναφέρει το περιοδικό Life and Style, το οποίο στο ρεπορτάζ του τονίζει πως ο Kanye μετακόμισε από το σπίτι τους στο Los Angeles μόλις 4 ημέρες μετά από την γέννηση του γιου τους, Saint.

Kim Kardashian Divorce: Dumped by Kanye West 4 Days After Giving Birth to Saint West?

Η Kim και ο Kanye αποχώρισαν μαζί από το μαιευτήριο στις 7 Δεκεμβρίου περπατώντας χέρι-χέρι, ωστόσο τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και ο ιδιόρρυθμος West δεν μπόρεσε να τα επιλύσει…

«Η Kim φωνάζει διαρκώς στον Kanye πως δεν είναι κοντά της και στα παιδιά και την αγνοεί. Η απάντηση του σε όλα αυτά ήταν απλά να φύγει. Απλά άνοιξε την πόρτα και της είπε ‘Εγώ τελείωσα’. Από τότε δεν μένουν μαζί», δήλωσε στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον της Kardashian.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ανακοίνωση του 38χρονου superstar της R n’ B πως θα φύγει για το Παρίσι για να ηχογραφήσει τις… εμπνεύσεις που του ήρθαν μετά την γέννηση του Saint.

Οι φήμες πάντως πως ο Kanye και η Kim δεν τα πηγαίνουν καλά δεν είναι τωρινές, καθώς στο παρελθόν ο West είχε κάνει παράπονα πως δεν μπορούσε να αντέξει ούτε τον τρελό ρυθμό ζωής των Kardashians αλλά ούτε και την… πεθερά του, Kris Jenner.

Το ζευγάρι έχει ακόμη μια κόρη, την δίχρονη North…