Στην εποχή του εντυπωσιασμού και της διασημότητας οι ισορροπίες αλλάζουν.

Η επέλαση του life style και των προτύπων που προέρχονται από την τηλεοπτική οθόνη, το reality, την πρόκληση και το γυμνό μοιράζει τίτλους και αναδεικνύει πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα και ενδιαφέρουν το κοινό για “μία στιγμή”.

Σε αυτό το πλαίσιο το νέο τεύχος του Cosmopolitan (ΗΠΑ) βαφτίζει «πρώτη οικογένεια της Αμερικής» ένα “περίεργο” τσούρμο που έχει καταφέρει να βρίσκεται στην επιφάνεια της λάμψης και του κουτσομπολιού.

cosmopolitan

Οι Kardashians & Jenners φωτογραφίζονται για το επετειακό τεύχος για τα 50 χρόνια του περιοδικού σε πόζες που αναδεικνύουν τη γοητεία του εφήμερου «που δε λέει να φύγει».

kardashian

Οι Kim, Khloe και Kourtney Kardashian παίρνουν θέση δίπλα στους Kylie, Kendall και Kris Jenner και κλέβουν την παράσταση.

first family

Ο παραγωγός του KUWTK, Ryan Secrest, δηλώνει πως “Κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει την επιτυχία των Kardashians και Jenners. Αλλά όταν ξοδεύεις χρόνο μαζί τους, αυτό που σε εντυπωσιάζει είναι η ενότητα της οικογένειας. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη δράση τους ενώ μέσα στη λάμψη τους κάνουν μία τρελή και διαφορετική ζωή που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζουν οι υπόλοιποι άνθρωποι. Η αίσθηση της οικογένειας είναι παγκόσμια. Αγαπιούνται και  ό,τι κι αν συμβεί είναι ενωμένες και στέκεται η μία δίπλα στην άλλη”.