Ο Charlie Hunnam προφασίστηκε τις απαιτητικές τηλεοπτικές του υποχρεώσεις για να αιτιολογήσει την αποχώρησή του από την κινηματογραφική προσαρμογή του εκδοτικού φαινόμενου «50 Αποχρώσεις του Γκρι», οι φήμες ωστόσο λένε πως η πραγματική αιτία ήταν η αυξημένη δημοσιότητα που συνόδευε η ανάθεση του ρόλου του Christian Grey την οποία δεν μπόρεσε τελικά να διαχειριστεί.

Είναι πιθανό η παραλίγο συμπρωταγωνίστρια του, Dakota Johnson να ακολουθήσει τα χνάρια του και να μην υποδυθεί τελικά την Anastasia Steele.

Όπως αποκάλυψε πηγή που βρίσκεται κοντά στην ηθοποιό στο E! Online, παρόλο που η Dakota Johnson έχει συνηθίσει να βρίσκεται στη δημοσιότητα ως κόρη των ηθοποιών Melanie Griffith και Don Johnson, δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο των σχολιασμών, όπως συνέβη από τότε που ανακοινώθηκε πως θα είναι η πρωταγωνίστρια των 50 Αποχρώσεων του Γκρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως αμέσως μετά την αποχώρηση του Hunnam άρχισαν να ακούγονται φήμες πως η αλλαγή του πρωταγωνιστή ίσως να προκαλέσει την αντικατάσταση της Dakota Johnson από άλλη ηθοποιό καθώς η χημεία ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς ήταν τόσο έντονη που οι παραγωγοί και ο σκηνοθέτης επένδυσαν σε αυτό το δίδυμο.

Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που η αναζήτηση του νέου Christian Grey θα βασιστεί στη χημεία που θα αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνον και την Dakota Johnson.

Θα κατορθώσει τελικά η εγγονή της θρυλικής Tippi Hedren (πρωταγωνίστρια της ταινίας «Πουλιά» του Χίτσκοκ) να διαχειριστεί τη δημοσιότητα που συνοδεύει το ρόλο της ή οι παραγωγοί της ταινίας αναγκαστούν αντί για έναν, να ψάχνουν δύο πρωταγωνιστές;