Κάποιοι είναι και οι ίδιοι γονείς, κάποιοι βλέπουν στα ανίψια τους ό,τι πιο κοντινό σε δικό τους παιδί.

Επειδή του αδερφού σου το παιδί, είναι δυο φορές παιδί σου -για να παραφράσουμε τη γνωστή έκφραση- ας δούμε ποιοι εκπρόσωποι της showbiz έδειξαν μέσω Instagram την αγάπη και την αδυναμία που έχουν στα ανίψια τους:

Khloe Kardashian & Kendall Jenner

Η οικογένεια Kardashian-Jenner είναι τεράστια και τα τρία παιδιά της Kourtney μαζί με την κόρη της Kim (συν 1 στο δρόμο) την μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο. Οι θείες Khloe και Kendall έχουν φανερώσει πολλές φορές μέσα από τα posts τους την αγάπη που έχουν στα παιδιά των μεγάλων αδερφών τους. Από τα πολλά posts τους ξεχωρίσαμε εκείνα της Khloe με την ανιψιά της Penelope (κόρη της Kourtney) και της Kendall με τον ανιψιό της Mason (μεγάλο γιο της Kourtney).

διάσημοι θείοι & θείες

Η Khloe Kardashian κρατά στην αγκαλιά της την Penelope την ημέρα των Χριστουγέννων

διάσημοι θείοι & θείες

Khloe Kardashian & Penelope Disick

διάσημοι θείοι & θείες

Kendall Jenner & Mason Disick

Reese Witherspoon & Kate Hudson

Δύο από τις διασημότερες ξανθές του Χόλιγουντ, οι ηθοποιοί Reese Witherspoon και Kate Hudson μπορεί να είναι μαμάδες αλλά αυτό δεν τις εμποδίζει να έχουν τεράστια αδυναμία στα ανίψια τους. Η Witherspoon αποκαλεί τις ανιψιές της “Mini me”λόγω της μεγάλης ομοιότητας που έχουν με εκείνη, ενώ η Hudson αγαπά ιδιαίτερα την ανιψιά της Rio η οποία είναι το μοναδικό κορίτσι σε ένα σπίτι γεμάτο αγόρια.

διάσημοι θείοι & θείες

Η Reese Witherspoon και οι ανιψιές της

διάσημοι θείοι & θείες

To post της Kate Hudson για τα δίχρονα γενέθλια της ανιψιάς της Rio

Beyonce & Solange Knowles

Οι διάσημες και δεμένες αδερφές Knowles δεν παύουν να φανερώνουν μέσα από τα posts τους την αγάπη που τρέφει η κάθε μία για το παιδί της άλλης.

διάσημοι θείοι & θείες

Η Beyonce με τον ανιψιό της Julez

διάσημοι θείοι & θείες

To post της Solange με την ανιψιά της Blue Ivy ενώ δοκιμάζει να τη βάψει

Jessica Simpson

H Jessica Simpson είναι πολύ δεμένη με την αδερφή της Ashley κι έτσι τα παιδιά τους που έχουν κοντινή ηλικία μεγαλώνουν μαζί.

διάσημοι θείοι & θείες

Jessica & Ashley Simpson με τα παιδιά τους

Η Jessica Simpson είχε ανεβάσει το περασμένο Πάσχα μια φωτογραφία με την κόρη της Maxwell και τον ανιψιό της Bronx την ώρα που συμμετείχαν στο κυνήγι των πασχαλινών αυγών και σημείωσε πως ως ξαδερφάκια έχουν την ίδια ντροπαλή έκφραση.

διάσημοι θείοι & θείες

Maxwell & Brox

Kelly Osbourne

Τεράστια αδυναμία στην ανιψιά της Pearl έχει και η single θεία Kelly Osbourne.

διάσημοι θείοι & θείες

Kelly Osbourne & Pearl

Τέλος, και οι άντρες δείχνουν την αδυναμία τους στα ανίψια τους: Ο Joe Jonas πόσταρε μια φωτογραφία που φανέρωνε την περιέργεια της ανιψιάς του Alena για το αξύριστο πρόσωπο του ενώ ο νιόπαντρος Benji Madden λατρεύει τα παιδιά του αδερφού του Joel. Ίσως να είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη δική του οικογένεια με την Cameron Diaz…

διάσημοι θείοι & θείες

Joe Jonas & Alena

διάσημοι θείοι & θείες

Benji Madden & Harlow Winter