Θα πρέπει να ζεις σε άλλο πλανήτη ή αποκομμένος από κάθε μέσο ενημέρωσης αν δεν έχεις μάθει πως ο George Clooney αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του, δικηγόρο Amal Alamuddin. O πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ δεν απέκτησε αυτό τον τίτλο τυχαία αφού μετά το γάμο του με την ηθοποιό Talia Balsam που διήρκεσε από το 1989 ως το 1993, δεν έδειχνε πως σκόπευε να ξαναπαντρευτεί ή να αποκτήσει παιδιά και επειδή scripta manent, ιδού οι δηλώσεις που το αποδεικνύουν:

Οι απόψεις του για το γάμο

‘’Γάμος; Ποιος ξέρει; Έχω υπάρξει παντρεμένος και δεν είναι κάτι το οποίο αναζητώ. Τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν αλλά δεν είναι κάτι που αναλογίζομαι προς το παρόν. Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ευτυχισμένος με τη ζωή που ζω’’– στη συνέντευξη του στο περιοδικό People όταν ανακηρύχθηκε από το ίδιο περιοδικό ως ο πιο Σέξι Άντρας του 2006.

‘’Λυπάμαι που θα σας το «χαλάσω» αλλά έχω παντρευτεί μία φορά’’ είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο CNN τον Ιανουάριο του 2011 όταν ρωτήθηκε για την εργένικη ζωή του ‘’Ναι, έχω αποδείξει πόσο καλός ήμουν ως σύζυγος γι’αυτό το επέτρεψα να συμβεί…μία φορά’’

‘’Δεν μιλώ για το γάμο γιατί δεν τον σκέφτομαι. Δεν αμφισβητώ τις απόψεις των άλλων ανθρώπων για το πώς πρέπει να ζουν τις ζωές τους και αντιλαμβάνομαι πως αυτό το ζήτημα μπορεί να ενδιαφέρει μερικούς.’’ – δίνοντας συνέντευξη του στο περιοδικό Esquire τον Ιανουάριο του 2012 και εξηγώντας -τι άλλο;- το γιατί δεν ήθελε να ξαναπαντρευτεί.

Και οι απόψεις του για τα παιδιά: ‘’Πιστεύω πως είναι ό,τι πιο υπεύθυνο μπορεί να κάνει κανείς. Δεν νιώθω μέσα πως «πρέπει να το κάνω» δεν βλέπω τον εαυτό μου να αποκτά παιδιά. Αλλά τα πράγματα στη ζωή μας αλλάζουν, μέχρι και ο κόσμος μπορεί να αλλάξει’’ στη συνέντευξη του στο περιοδικό People, το 2006.

Τέλος, μόλις πριν από μερικούς μήνες είχε δηλώσει ‘’Δεν την έχω γνωρίσει ακόμα’’απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου από το περιοδικό W για το αν έχει γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του. (Δεκέμβριος 2013)

“Κούνια που σε κούναγε…” βέβαια George, καθώς τότε είχε ήδη αρχίσει να βγαίνει με την νυν αρραβωνιαστικιά του.

George Clooney-Amal Alamuddin

George Clooney-Amal Alamuddin

Μπορεί ο 52 ετών George Clooney να ήταν ο πιο ποθητός εργένης της showbiz αλλά όχι αμετανόητος, μέσα από τις δηλώσεις του φανέρωνε πως ήταν πάντα ανοιχτός στο ενδεχόμενο της αλλαγής 😉