Σε ηλικία 51 ετών η Ελ ΜακΦέρσον είναι υπόδειγμα ομορφιάς και αποτελεί το ονειρεμένο κορμί για κάθε άντρα που σέβεται την «ιδιότητά» του. Άψογη και γοητευτική δεν χάνει καθόλου πόντους στον πίνακα της φαντασίωσης και της αιθέριας γοητείας.

Τι κάνει όμως αυτή τη γυναίκα τόσο ξεχωριστή και τι την βοηθάει να διατηρεί αυτό το σώμα που μοιάζει -απλώς- τέλειο;

Μιλώντας στην «London Evening Standard» αποκάλυψε τα μυστικά της και δήλωσε πως γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα -για 45 λεπτά- ενώ αγαπάει το κολύμπι, την ορειβασία, το water ski και το τρέξιμο στην παραλία.

Είναι πιστή σε θεραπείες για την αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος ενώ χρησιμοποιεί τεστ ούρων, το οποίο έχει πάντοτε στην τσάντα της και όταν νιώσει οτι πρέπει να το χρησιμοποιήσει δεν διστάζει να το κάνει.

Το συγκεκριμένο τεστ ούρων είναι χρήσιμο για να μετράει κάποιος το pH και να ελέγχει την αλκαλική κατάσταση του οργανισμού.

«Πιστεύω ότι τα περισσότερα προβλήματα προέρχονται από την οξείδωση του σώματος.  Ένας οργανισμός με αλκαλικό PH έχει καλύτερο μεταβολισμό και αποβάλλει πιο εύκολα τα περιττά κιλά. Για αυτό και το κόκκινο κρέας, το λευκό αλεύρι και τα γαλακτοκομικά δεν λειτουργούν στο δικό μου σώμα. Περιστασιακά καταναλώνω μαύρη σοκολάτα, μπισκότα digestive και Marmite», δηλώνει χαρακτηριστικά αυτό το πρότυπο γυναίκας!

Ψέμα ή αλήθεια; Κανείς δεν ξέρει!