Ο πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την ερωτική του ζωή καθώς βρέθηκε να συνδέεται ταυτόχρονα με τρεις διαφορετικές γυναίκες.

‘’ Τρεις διαφορετικές γυναίκες μέσα σε τρεις εβδομάδες; Θα έπρεπε να είμαι αθλητής!’’ δήλωσε ο George Clooney για να συμπληρώσει ‘’Φυσικά, όλα είναι επινοήσεις του Τύπου’’.

Στις αρχές του μήνα δημοσίευμα του περιοδικού Us Weekly ανέφερε πως ο δημοφιλής ηθοποιός έβγαινε με το μοντέλο Monika Jakisic με την οποία έχει συνδεθεί και στο παρελθόν και λέγεται μάλιστα πως φλέρταρε ενόσω διατηρούσε δεσμό με τη Stacy Keibler με την οποία χώρισε τον περασμένο Ιούλιο.

Σχέση νο.1: Ο George Clooney και η Monika Jakisic

Σχέση νο.1: Ο George Clooney και η Monika Jakisic

Μερικές εβδομάδες αργότερα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ήθελαν την πρώην κυρία Cruise, Katie Holmes να απολαμβάνει τη συντροφιά του Clooney τον οποίο συνάντησε αρκετές φορές. Μια πηγή ανέφερε μάλιστα στην εφημερίδα Daily Mail πως υπάρχει χημεία ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς και πως περνούν πολύ καλά μαζί.

Σχέση νο.2: O George Clooney και η Katie Holmes

Σχέση νο.2: O George Clooney και η Katie Holmes

Το κερασάκι στην τούρτα της εργένικης ζωής του γόη του Χόλιγουντ μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα όταν η κάμερα τον εντόπισε με μια άγνωστη γυναίκα, που το E! Online ταυτοποίησε με τη Amal Alamuddin, τη δικηγόρο του ιδρυτή των Wikileaks, Julian Assange.

Σχέση νο.2: O George Clooney και η Amal Alamuddin

Σχέση νο.3: O George Clooney και η Amal Alamuddin

Μετά και την τελευταία αποκάλυψη, το περιοδικό Us Weekly επανήλθε με νέο δημοσίευμα που ήθελε τον George Clooney να εξακολουθεί να βγαίνει με τη Monika Jakisic παρόλο που δεν αποτελεί ακόμα την επίσημη φιλενάδα του.

Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!

Ο εκπρόσωπος τύπου του Clooney, Stan Rosenfield έκανε δήλωση στο περιοδικό People, κάτι που σπάνια συμβαίνει για δημοσιεύματα που αφορούν την ερωτική ζωή του διάσημου πρωταγωνιστή.

Έτσι, ο Rosenfield ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του θέλει όλες οι φήμες σχετικά με τη Monika Jakisic να σταματήσουν συμπληρώνοντας πως ‘’Θέλει η Katie (Holmes) να ηρεμήσει και θέλει η Amal (Alamuddin) να μπορεί να συνεχίσει την εργασία της δίχως να ενοχλείται επειδή βγήκε για δείπνο με τον George Clooney και τέσσερα ακόμα άτομα. Ρώτησα εγώ ο ίδιος τον George αν οι φήμες είναι αληθινές και παρόλο που δεν σχολιάζει ποτέ την προσωπική του ζωή,  ένιωσε την ανάγκη να το κάνει προκειμένου να σταματήσει η παρενόχληση αυτών των τριών γυναικών’’.

Μια ανώνυμη πηγή ανέφερε επίσης στο People πως ο Clooney δεν έχει βγει ραντεβού με τη Jakisic, πως απλώς αγκάλιασε τη Holmes σε μια πρεμιέρα και πως συνεργάζεται με την Alamuddin σε ένα πρόγραμμα δορυφορικής παρακολούθησης της Συρίας.

Ψέματα και επινοήσεις του Τύπου; Μέχρι να λάμψει η αλήθεια, ο George Clooney είναι ακόμα ελεύθερος, κυρίες μου.