Ο George Clooney είναι 52 ετών, έχει ένα γάμο στο ενεργητικό του (από το 1989 έως το 1993 ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Talia Balsam), έχει συνδεθεί με πολλές αιθέριες υπάρξεις, κι όμως δεν έχει γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του…ακόμα.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο περιοδικό W. Αν τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, η καρδιά σας χτυπάει τρελά και οι ελπίδες σας έχουν αναπτερωθεί, θα σας δώσω ένα μικρό tip όσον αφορά τις προτιμήσεις του κυρίου Clooney στις γυναίκες.

Ο πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ επιβεβαίωσε την εικόνα του κλασσικού άντρα επιλέγοντας κλασσικά πρότυπα γυναικών αφού δήλωσε πως η Audrey Hepburn και Grace Kelly αποτελούν για εκείνον τα ιδανικά θηλυκά.

‘’Παρακολούθησα το φιλμ «Διακοπές στη Ρώμη» όταν ήμουν 11 ετών και σκέφτηκα πως η Hepburn ήταν η πιο κομψή γυναίκα που είχα δει. Την ερωτεύθηκα παράφορα’’ δήλωσε ο ηθοποιός στη συνέντευξη του, ενώ η εικόνα της Grace Kelly στην παραλία στην ταινία «Το κυνήγι του κλέφτη» έμεινε ανεξίτηλη στο μυαλό του Clooney λέγοντας πως ‘’Ήταν η ομορφότερη γυναίκα που είχα δει ποτέ’’.

Audrey Hepburn & Gregory Peck στην ταινία "Διακοπές στη Ρώμη"

Audrey Hepburn & Gregory Peck στην ταινία “Διακοπές στη Ρώμη”

Η Grace Kelly στην ταινία

Η Grace Kelly στην ταινία “Το κυνήγι του κλέφτη”

Και μια συμβουλή για το τέλος: Ακόμα και αν γίνετε ένα πετυχημένο αντίγραφο της Audrey Hepburn και Grace Kelly και κατακτήσετε την καρδιά του πιο σέξι ηθοποιού άνω των 50 ετών (δεν το λέμε εμείς αλλά νέα δημοσκόπηση) θα πρέπει να τα πηγαίνετε καλά και με τους φίλους του γιατί όπως δήλωσε ο ίδιος στην εν λόγω συνέντευξη ’Σπίτι είναι όπου βρίσκονται οι φίλοι μου. Καμία πόλη, κανένας χώρος δεν θεωρείται σπίτι, αν οι φίλοι και η οικογένεια σου δεν βρίσκουν χρόνο να σε επισκεφθούν’’.

Μπορεί να μην περάσετε πολλά βράδια «αποκλειστικότητας» με τον George Clooney, αφού του αρέσει να δέχεται συχνά κόσμο στο σπίτι, αλλά τουλάχιστον το κουδούνι θα γράφει «Κος & Κα Clooney».