Ο κόσμος περίμενε, περίμενε αλλά η Madonna δεν εμφανιζόταν στην σκηνή του Manchester Arena. Όταν το έκανε, μια ώρα αργότερα, την περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη!

Ο κόσμος που βρισκόταν συγκεντρωμένος ξέσπασε σε αποδοκιμασίες με την βασίλισσα της pop να διατηρεί την ψυχραιμία της αρχικά ωστόσο λίγο αργότερα ξέσπασε κατά του κόσμου από τα μικρόφωνα: «Το video wall χάλασε! Δεν είχαμε video wall Και περιμέναμε να διορθωθεί το πρόβλημα. Δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος και όποιος νομίζει το αντίθετο να μην έρθει ποτέ σε συναυλία μου».

Λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί από τα μεγάφωνα πως η συναυλία δεν θα τελείωνε πριν τις 11:30 το βράδυ και αυτή ήταν η αιτία που ο κόσμος ξέσπασε κατά της 56χρονης superstar.

Μάλιστα οι fans και μέσα από το Twitter εξαπέλυσαν επίθεση κατά της Madonna, τονίζοντας πως είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη και αρκετός κόσμος έχασε τα λεωφορεία και τα τρένα κατά την επιστροφή.

Στον χώρο βρίσκονταν 22 χιλιάδες fans της Madonna, οι οποίοι το… ξενύχτησαν ενώ οι μάνατζερ της ξεκαθάρισαν πως η καθυστέρηση δεν ήταν δικό της φταίξιμο.

Τώρα εμείς να την πιστέψουμε;