Η κυρία Joni Lucarelli βρίσκεται πίσω από την περίεργη διατροφική συνήθεια της βασίλισσας του reality…

«Είδα σπουδαία αποτελέσματα! Έχω τόση ενέργεια και κανένα σημάδι κατάθλιψης, Κάθε μέρα παίρνω ένα χάπι και γεμίζω ενέργεια. Κάθε φορά συμβαίνει το ίδιο. Είναι μια μεγάλη δόση ενέργειας και είναι πραγματικά υγιεινό», δήλωσε η Kim Kardashian την περασμένη Δευτέρα αναφερόμενη στα χαπάκια από τον πλακούντα της (!) και μείναμε λίγο… άναυδοι!

Η Jina Lucarelli είναι η υπεύθυνη για το περίεργο σκεύασμα και μάλιστα είναι… βετεράνος καθώς κατασκευάζει χάπια από πλακούντες γυναικών την τελευταία εξαετία. Κατά κύριο λόγο συνεργάζεται με celebrity (ποιοι άλλοι άλλωστε κάνουν τέτοιες τρέλες;) και συνολικά έχει κατασκευάσει χάπια από 500 πλακούντες!

«Οι έρευνες δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο συμπέρασμα. Αυτό όμως που βλέπουμε είναι πως οι γυναίκες που χρησιμοποιούν τον πλακούντα σαν χάπι και τον επιστρέφουν στο σώμα τους με αυτή την μορφή έχουν καλύτερο θηλασμό, η ενέργεια τους είναι υψηλότερη και δεν αντιμετωπίζουν επιλόχεια κατάθλιψη», δήλωσε η Lucarelli στην New York Post.

Η διαδικασία είναι (σχετικά) απλή: Μια πελάτισσα που έχει γεννήσει δίνει μέσω του νοσοκομείου τον πλακούντα στην Lucarelli, η οποία στο σπίτι της τον αποξηραίνει είτε στον ατμό με τζίντζερ, λεμόνι και πιπεριά, είτε απλά τον αποξηραίνει στους 118 βαθμούς. Με την Kim να επιλέγει το δεύτερο.

Οι κάψουλες που παράγονται είναι από 100 έως 200 ενώ η δοσολογία είναι τρεις κάψουλες την ημέρα.

Όσες ενδιαφερόμενες, στην κυρία Lucarelli λοιπόν! Μεταξύ μας… ιου!