Η Julia Roberts δεν είναι φίλη της Gwyneth Paltrow και μάλλον δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αφού αγνόησε ένα πολύ σημαντικό αίτημα της. Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές εβδομάδες όταν γνωστοποιήθηκε πως το περιοδικό Vanity Fair πρόκειται να αποκαλύψει σε άρθρο του πως η Gwyneth Paltrow απάτησε το σύζυγο της Chris Martin με τον δισεκατομμυριούχο Jeff Soffer. Έκτοτε η Paltrow έχει ξεκινήσει έναν αγώνα με σκοπό να καταστρέψει τη φήμη του ιστορικού περιοδικού μέσα από τις διάσημες γνωριμίες της. Έτσι, ζήτησε από τον φίλο της George Clooney να μην εμφανιστεί στο εξώφυλλο του Hollywood Issue του Vanity Fair και εκείνος δέχτηκε αλλά η Julia Roberts είχε άλλη γνώμη.

Σύμφωνα με πηγές του Radar Online η Paltrow έχει θυμώσει πολύ με την απόφαση της Roberts καθώς φαίνεται πως στο συγκεκριμένο τεύχος θα φιλοξενηθεί τελικά το άρθρο που όχι μόνο θα φέρει στο φως της δημοσιότητας το σκάνδαλο μοιχείας αλλά θα αποκαλύψει βάσει στοιχείων πως η δημοφιλής ηθοποιός έχει συμπεριφορά ντίβας.

Η Julia Roberts από την άλλη πλευρά δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση του καλού τους φίλου και αρχισυντάκτη του περιοδικού Graydon Carter και έτσι εμμένει στην απόφαση της να εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού παρά τις εκκλήσεις της συναδέλφου της.

O George Clooney και η Julia Roberts δεν αποτελούν τους μοναδικούς ηθοποιούς με τους οποίους έχει επικοινωνήσει η Paltrow προκειμένου να σαμποτάρει την επερχόμενη έκδοση του Vanity Fair. Σύμφωνα με πληροφορίες η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει ζητήσει από πολλούς διάσημους φίλους της να μην απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με το άρθρο που την εκθέτει όταν τελικά δημοσιευθεί παρόλο που δημόσια δηλώνει πως δεν τη νοιάζει.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Gwyneth Paltrow έχει δηλώσει πως η ηθοποιός και ο Jeff Soffer ήταν μόνο φίλοι και πως το περίφημο διήμερο του 2008 στο Μαϊάμι, πολλοί ήταν εκείνοι που έμειναν στο σπίτι του όχι μόνο η Paltrow και η ίδια δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη της στο περιοδικό Red πως ‘’Όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ πως δεν με ενδιαφέρει τι θα σκεφτούν για εμένα άνθρωποι που δεν με ξέρουν’’.

Άραγε θα δηλώνει το ίδιο αν τελικά δημοσιευθεί το άρθρο-αποκάλυψη για εκείνη από το Vanity Fair;