Αυτό δεν το περιμένατε έτσι;

Τον περασμένο Μάιο ο Bruce Jenner, ο πατριός των Kardashians και χρυσός Ολυμπιονίκης του δεκάθλου, εμφανίστηκε σαν… Caitlyn Jenner. Σήμερα, επτά μήνες μετά, δημοσιεύματα θέλουν την Caitlyn να επιθυμεί να επιστρέψει στο προηγούμενο φύλο της και να γίνει ξανά Bruce!

Σύμφωνα με το περιοδικό Star, η 66χρονη transgender έχει πολλές αμφιβολίες για την απόφαση που πήρε και ήδη συζητάει με τους γιατρούς της το πώς θα αλλάξει εκ νέου το φύλο της.

Άνθρωπος από το περιβάλλον της παραδέχτηκε πως η Caitlyn νιώθει πραγματικά πολύ μόνη ενώ παραμένει μυστήριο το αν έχει σχέση από την ημέρα που αποφάσισε να γίνει γυναίκα.

Αν τελικά η Caitlyn αλλάξει φύλο και γίνει ξανά Bruce θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην transgender κοινότητα καθώς ενέπνευσε πολλές γυναίκες και άντρας να αποδεχτούν τις προτιμήσεις τους αλλά και το τι πραγματικά  νιώθουν.

Πάντως δεν είναι λίγοι και εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο Bruce έγινε Caitlyn απλά για τα πολλά εκατομμύρια που μπήκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό μετά το reality «I Am Cait», στο οποίο παραγωγός ήταν η πρώην γυναίκα του, Kris Jenner!

Άντε να δούμε τι θα γίνει…