Βαριέστε και δεν έχετε κανέναν να κουτσομπολέψετε; ήρθαν οι γιορτές και το πνεύμα των Χριστουγέννων έχει μπει για τα καλά μέσα σας; ε λοιπόν, η Kim Kardashian φρόντισε για εσάς και δεν πρόκειται να βαρεθείτε ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω.

Η διάσημη μαμά ανέβασε στο Instagram μία καινούργια φωτογραφία της κόρης της Nori και τα Μέσα έχουν αρχίσει να γράφουν πως η 33χρονη celebrity ούτε λίγο ούτε πολύ της έβγαλε τα φρύδια!

Η North West είναι μόλις έξι μηνών, αλλά οι δύο φωτογραφίες της στο διαδίκτυο δείχνουν ολοφάνερα πως το πρόσωπό της δεν είναι ίδιο καθώς το ενωμένο παιδικό της φρύδι φαίνεται τώρα καλοσχηματισμένο και βγαλμένο.

«Αλήθεια νομίζετε πως έβγαλα τα φρύδια της κόρης μου; Ελάτε τώρα! Θα περίμενα τουλάχιστον μέχρι να πάει 2,5 ετών! Έλεος. Αστειεύομαι. Είναι άρρωστο που μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται πως το έκανα αυτό! Άλλωστε η North δεν το χρειάζεται. Έχει λεπτά, φυσικά και εκπληκτικά φρύδια!», απάντησε στις κατηγορίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Kim Kardashian αλλά δε μας έπεισε. Εσάς;