Ο Justin Bieber… ξαναχτυπά με τα κατορθώματα του καθώς η κυρία Laura Carter αποκάλυψε πως έκανε τρίο με τον Καναδό superstar και μια ακόμη γυναίκα!

Μιλώντας στην Sun η 30χρονη Βρετανίδα εξιστόρησε όσα έζησε στην σουίτα του Bieber την περασμένη Κυριακή μετά την συναυλία του στην Ο2 Arena του Λονδίνου. Πως όμως έγινε το κονέ; Σύμφωνα πάντα με την Stone την πλησίασε άνθρωπος από το crew του Bieber και της ζήτησε να έρθει στο πάρτι στο Rosewood Hotel.

The trio began kissing before the second girl stormed off at what Miss Carter said was a lack of attention from the singer

«Με πήγαν σε ένα μεγάλο δωμάτιο με τεράστια ηχεία και ποτά. Ήταν περίπου 10 κοπέλες και 4 άντρες» , δήλωσε η Stone η οποία δηλώνει μοντέλο στο επάγγελμα.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο… πικάντικη: «Ο Bieber ήρθε με το μποξεράκι του και με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα του όπου ήταν ήδη μια άλλη κοπέλα με τα εσώρουχα της. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε…».

Πάντως η δεύτερη κοπέλα όταν το… πράγμα άρχισε να εξελίσσεται αποχώρησε εκνευρισμένη καθώς ο Bieber δεν της έδινε και ιδιαίτερη σημασία.

Κάνει και τέτοια ο Justin…