Και πάνω που είπαμε πως δεν θα ασχοληθούμε για λίγο καιρό με τη Miley Cyrus αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να σχολιαστεί για την προκλητική – κατά πολλούς – εμφάνιση της στα MTV VMAs, για το τολμηρό video clip της για το τραγούδι «Wrecking Ball» (κρίμα να γίνεται τόσος ντόρος για το κλιπ, καθώς – ίσως – να πρόκειται για το πρώτο τραγούδι της Miley Cyrus που όντως ακούγεται), για το χωρισμό της με τον αρραβωνιαστικό της Liam Hemsworth και τέλος για την περιβολή της στο iHeartRadio music festival, ήρθε το πρώτο εξώφυλλο της τραγουδίστριας στο περιοδικό Rolling Stone το οποίο συνοδεύτηκε από ένα τατουάζ κι έτσι η Miley κέρδισε ξανά μια θέση στη στήλη κοινωνικού σχολιασμού.

Η δεσποινίς Cyrus αφού δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσει να βγάλει τη γλώσσα της στο εξώφυλλο της Vogue το οποίο έτσι κι αλλιώς ακυρώθηκε μετά την εμφάνιση της στα βραβεία του MTV, πόζαρε για πρώτη φορά για το Rolling Stone. Η φωτογράφηση είναι φυσικά, επειδή πρόκειται για τη Miley Cyrus, αποκαλυπτική!

Για να γιορτάσει την παρθενική της εμφάνιση στα «σαλόνια» του θρυλικού περιοδικού «χτύπησε» κι ένα τατουάζ με τον τίτλο «Rolling Stone» στις…πατούσες της!

photo via Instagram

photo via Instagram

Η αποκάλυψη του τατουάζ έγινε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Cyrus στο Instagram και συνοδεύτηκε από τη λεζάντα “#rattatattat @RollingStone”.

H άλλοτε αθώα Χάνα Μοντάνα δεν έκρυψε στη συνέντευξη της στο περιοδικό πως έχει τρελή αδυναμία στα τατουάζ (έχει γύρω στα 20), και μάλιστα σε ένα τατουάζ της αναγράφεται η φράση “Citizenship in a Republic”, από το λόγο που είχε βγάλει ο Πρόεδρος Ρούσβελτ το 1910.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην αρραβωνιαστικός της Liam Hemsworth έχει τατουάζ με άλλη φράση από τον ίδιο λόγο.

Δεν έχουν μείνει πολλά που να μπορεί να κάνει ακόμα η Miley Cyrus για να τραβήξει την προσοχή εκτός αν κάνει την ανατροπή και ξαφνικά κλειστεί σε μοναστήρι!