Η 26χρονη τραγουδίστρια σίγουρα ξεχώρισε με την χθεσινή της παρουσία στα Grammys (κέρδισε τρία βραβεία) και το ανανεωμένο look της. Το μαλλί της είναι πλέον κοντό καρέ και μας αρέσει πολύ. Γενικά η Taylor Swift είναι πολύ αγαπητή στο κοινό κι αυτό φαίνεται και απ΄τους θαυμαστές της που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα. Όχι όμως και από τον Kanye West.

O σύζυγος της Kim Kardashian (πρώην σύμφωνα με τις φήμες) για ακόμη μια φορά, βρήκε αφορμή να «επιτεθεί» στην pop τραγουδίστρια. Ο λόγος για την πρεμιέρα του νέου δίσκου του και τον στίχο «I feel like me and Taylor might still have sex / I made that bitch famous». Φυσικά προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, αλλά δεν πτοείται και πολύ.

Στην απομονή λοιπόν του πρώτου της βραβείου για το album της χρονιάς, η Taylor βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να απαντήσει στον Kanye και μάλιστα τα είπε και ωραία.

«Θέλω να πω σε όλες τις νεαρές γυναίκες εκεί έξω, πως θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν την επιτυχία σας ή να λάβουν αυτοί αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας ή τη φήμη σας. Αν απλά επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και δεν τους επιτρέψετε να σας κάνουν να παρεκκλίνετε από την πορεία σας κάποια μέρα, όταν θα γνωρίζετε πού πάτε, θα κοιτάξετε γύρω σας και θα καταλάβετε πως οι άνθρωποι που σας αγαπούν σας έφεραν εκεί που είστε. Αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο».

Δώσ’τα όλα, Taylor!

 

https://youtu.be/TArqLmm8-_M