Δεν «μάσησε» τα λόγια της η Camila Paglia, γνωστή κριτικός στις ΗΠΑ , όταν ρωτήθηκε για την Taylor Swift, αποκαλώντας την «Nazi Barbie»!

Σε άρθρο της στο Hollywood Reporter, η Paglia δεν δίστασε να εξαπολύσει επίθεση κατά της 25χρονης superstar, τονίζοντας πως η all-star κοριτσοπαρέα της δεν εμπνέει κανένα θέμα φεμινισμού: «Η παρέα της δεν μπορεί να εμπνεύσει καμία γυναίκα, εκτός και αν είναι μια ανόητη. Η Swift πρέπει να αποσυρθεί από μόνη της. Είναι μια αηδιαστική Nazi Barbie. Εξαιτίας της υπάρχουν κοπέλες που έχουν χάσει την εικόνα που πρέπει να έχουν για τους εαυτούς τους».

Και αν νομίζετε πως η επίθεση της Paglia τελείωσε εκεί κάνετε λάθος: «Το να γράφω για εκείνη είναι πραγματικά αηδιαστικό. Είναι μια ψεύτικη περσόνα που έφερε τον φασισμό για τις ξανθιές γυναίκες»!

Η παρέα της Taylor Swift αποτελείται από supemodels, pop stars και ηθοποιούς (μόνο) ενώ οι fans της δεν έχουν διστάσει στο παρελθόν να απειλήσουν τις ζωής όσων έχουν εκφραστεί με αρνητικά σχόλια για εκείνη.

Για την ιστορία η Swift έχει καταφέρει στα 25 της να θεωρείται ως το σημαντικότερο πρόσωπο της μουσικής βιομηχανίας, έχει πουλήσει περισσότερα από 80 εκατομμύρια δίσκους, η προσωπική της περιουσία ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια δολάρια ενώ κάθε χρόνο κατακτά και από ένα Grammy.

Μήπως υπερβάλει λίγο η Camila;