Βγήκαν τα μαχαίρια στην βασιλική οικογένεια των reality!

Mια ευτυχισμένη οικογένεια ΔΕΝ είναι σίγουρα η οικογένεια Kardashian. Αυτό φάνηκε για ακόμη μια φορά στο reality τους, Keeping Up With The Kardashians, όταν η Kim επιτέθηκε στην μητέρα της, Kris Jenner, χαρακτηρίζοντας την «κακιά»!

Αιτία το γεγονός πως η 60χρονη… momager έδωσε το νέο αριθμό της κόρης της Khloe στον πρώην σύζυγό της, Lamar Odom, με τον οποίο δεν διατηρούσε και τις καλύτερες σχέσεις.

Και αν απορείτε πως συνέβη ο τσακωμός αφού η Khloe βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του Lamar το τελευταίο τρίμηνο μετά την περιπέτεια της υγεία του, να σας πληροφορήσουμε πως τα επεισόδια του «Κeeping Up With The Kardashians» είναι μαγνητοσκοπημένα εδώ και έξι μήνες.

«Είσαι απλά συναισθηματική με τον Lamar. Δημιούργησες περισσότερα προβλήματα με την συμπεριφορά σου. Είσαι κακή μητέρα. Δεν θέλεις το καλύτερο για την Khloe», ξέσπασε η Kim με την Kris από την πλευρά της να βάζει τα κλάματα.

Η αλήθεια είναι πως η κίνηση να δώσει το νούμερο της Khloe δεν ήταν και η πιο έξυπνη, καθώς ο Οdom αρκετές φορές είχε δημιουργήσει προβλήματα στην 30χρονη τηλεπερσόνα ενώ τον Αύγουστο παραλίγο να την… λιντσάρει!

Κίνηση marketing ή αφέλειας; Εμείς ποντάρουμε στο πρώτο!