Η Jennifer Aniston παραχώρησε συνέντευξη στην οποία κάνει αναφορά στον επικείμενο γάμο της με τον Justin Theroux, τη στιγμή που κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την εγκυμοσύνη της που βρίσκεται στο στάδιο «Είναι δεν είναι; Θα σε γελάσω».

Η ηθοποιός δηλώνει στο περιοδικό «IN STYLE» πως είναι λίγο μπερδεμένη με τη συμπεριφορά όλων που κάνουν λες και συμβαίνει κάτι. Παραδέχεται πως επικρατεί αναβρασμός στο σπίτι της και «Γίνεται μεγάλη συζήτηση αυτό το διάστημα καθώς είτε το κάνεις και λες ότι όποιος θέλει ας το μάθει ή προσπαθείς απελπισμένα να κάνεις την τελετή κρυφά απ’ όλους, αλλά δεν περνάς καλά γιατί αναγκάζεσαι να κρύβεσαι σαν τρελός, σε κάποια σπηλιά για παράδειγμα. Μακάρι να μπορέσουμε να το κάνουμε χωρίς όλο αυτό το θόρυβο. Γίνεται! Όπου υπάρχει θέληση, όλα γίνονται».

Στη συνέχεια μιλάει για τη στιγμή που γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της. Ήταν τότε το 2008 που είδε ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά μέσω του Robert Downey Junior αλλά ο Justin είχε σχέση με αποτέλεσμα να μην προσχωρήσουν ερωτικά.

«Θυμάμαι πως σκέφτηκα το πόσο ωραίος είναι, αλλά την ίδια στιγμή και πόσο πολύ ‘κλειστός’. Όπως λέει ο ίδιος για τον εαυτό του, ‘από τη μέση και κάτω είναι πάντα χειμώνας, όποια κι αν είναι η εποχή’, Φορούσε μαύρο τζιν, στρατιωτικά άρβυλα, γυαλιά και καπέλο”.

Άρα το σήριαλ του γάμου συνεχίζεται!