Η Kate Winslet έκανε πριν από 2 μέρες την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού, όταν πήγε στο Λος Άντζελες για να παραλάβει το δικό της αστέρι στο περίφημο Hollywood Walk of Fame. Παρόλο που έμεινε μόνο 48 ώρες στην πόλη, πρόλαβε να εμφανιστεί στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και να εξηγήσει γιατί αποφάσισε να ονομάσει τον μόλις 14 εβδομάδων γιο της Bear Blaze που στα ελληνικά μεταφράζεται ως Αρκούδα Φλόγα.

H Kate Winslet στην εκπομπή της Ellen DeGeneres

H Kate Winslet στην εκπομπή της Ellen DeGeneres

Όχι, δεν πρόκειται για τη νέα μόδα του Χόλιγουντ που θέλει τους εκπροσώπους του να δίνουν στα παιδιά τους Ινδιάνικα ονόματα, η Winslet τουλάχιστον είχε συγκεκριμένους λόγους τόσο για το όνομα Bear όσο και για το Blaze. Το όνομα Bear (Αρκούδα) λοιπόν προήλθε από έναν αγαπημένο παιδικό της φίλο που είχε αυτό το παρατσούκλι και ήταν για εκείνη το στήριγμα της, μια σπουδαία φιγούρα στη ζωή της “Η αρκούδα που πάντα άπλωνε τα χέρια της για να μας αγκαλιάσει όλους”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το όνομα Blaze (Φλόγα) αυτό συμβολίζει τη γνωριμία της ηθοποιού με τον πατέρα του παιδιού της Ned RocknRoll (ναι, το επίθετο του συντρόφου της είναι Rock n’ Roll) καθώς το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια πυρκαγιά και συγκεκριμένα όταν έπιασε φωτιά η βίλα του θείου του Ned RocknRoll, Sir Richard Branson, στο νησί Necker. Έτσι, το ζευγάρι διάλεξε το δεύτερο όνομα Blaze για τον γιο τους για να τους θυμίζει όχι μόνο το γεγονός πως επιβίωσαν από μια μεγάλη φωτιά αλλά και το πως γνωρίστηκαν.

H Kate Winslet με τον σύντροφο της Ned Rocknroll

H Kate Winslet με τον σύντροφο της Ned Rocknroll

Η Kate Winslet αποκάλυψε ακόμα πως στη διαδικασία της επιλογής του ονόματος συμμετείχαν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, Mia (13 ετών) και Joe (10 ετών) και πως εκείνα ήταν που ήθελαν να βρουν όνομα για το μωρό πριν τη γέννηση του. Όταν ρωτήθηκε ωστόσο γιατί το τρίτο της παιδί δεν θα πάρει το επίθετο του πατέρα του (υπενθυμίζω Rocknroll) η βραβευμένη ηθοποιός φάνηκε πως είχε διατηρήσει έστω και λίγο μια λογική άποψη, απαντώντας στην DeGeneres ‘Γιατί νομίζεις, Ellen;”

Η αλήθεια είναι πως με ένα πλήρες όνομα Bear Blaze Rocknroll, δύσκολα θα απέφευγε την κοροϊδία στο σχολείο…