Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό Billboard το αστέρι της ποπ μίλησε ανοιχτά για το πόσο σοβαρά σκέφτηκε αν είχε νόημα η ζωή της μετά τη διάλυση του γάμου της με τον Russell Brand.

H Katy Perry στο εξώφυλλο του Billboard

H Katy Perry στο εξώφυλλο του Billboard

Η Katy Perry δήλωσε πως οι μήνες που ακολούθησαν την αίτηση του διαζυγίου που υποβλήθηκε από τον Brand το Δεκέμβριο του 2011 ήταν το «χαμηλότερο σημείο» της ζωής της και πως το τραγούδι της «By The Grace of God» από το νέο της άλμπουμ Prism εκφράζει ακριβώς την κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Στους στίχους του συγκεκριμένου τραγουδιού η Perry δεν παραλείπει να ευχαριστήσει την αδερφή της για τη στήριξη που της προσέφερε.

‘’Ξαπλωμένη στο πάτωμα του μπάνιου/Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο/Ελέω Θεού/Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και αποφάσισα πως έπρεπε να μείνω/Δεν θα άφηνα την αγάπη να με απομακρύνει/Ευχαριστώ την αδερφή μου που κράτησε το κεφάλι μου πάνω από τη στάθμη του νερού/Κάθε πρωινό, επιτέλους βλέπω τον εαυτό μου ξανά’’, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι στίχοι.

Η διάσημη τραγουδοποιός έχει δηλώσει και στο παρελθόν πως οι στίχοι των τραγουδιών της είναι αυτοβιογραφικοί και πως αν θέλει κάποιος να μάθει την αλήθεια για εκείνη και για το πώς νιώθει δεν έχει παρά να ακούσει τα τραγούδια της.

Η Katy Perry βρίσκεται σε ένα πολύ καλύτερο σημείο τώρα στη ζωή της αφού διατηρεί εδώ και ένα χρόνο δεσμό με τον επίσης τραγουδοποιό John Mayer και ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ που έρχεται στις 22 Οκτωβρίου.

Στη συνέντευξη της δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο νέο της σύντροφο (ο οποίος έχει φήμη καρδιοκατακτητή αφού έχει υπάρξει ζευγάρι με τις Jessica Simpson, Jennifer Aniston, Taylor Swift και Renee Zellweger) λέγοντας πόσο πολύ τον θαυμάζει για το ταλέντο του στη μουσική.

Η αποκαλυπτική πάντως συνέντευξη της Perry ήρθε ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του χωρισμού του πρώην συζύγου της, Βρετανού ηθοποιού, Russell Brand, από την editor του Vanity Fair και γνωστή socialite, Jemima Khan.

“Karma is a bitch” δεν λένε…