Η Kelly Brook είναι περήφανη για τις καμπύλες της και πιστεύει πως η κάθε γυναίκα πρέπει να ενστερνίζεται το σωματότυπο της και να μάθει να νιώθει άνετα με το σώμα της. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος για τον οποίο δεν έχει κανένα πρόβλημα να την αποκαλούν “χυμώδη”.

”Είμαι Εγώ και έβγαλα πολλά λεφτά από τις καμπύλες μου. Δεν θέλω να προσπαθήσω να είμαι μια άλλη, αυτό είναι το σώμα με το οποίο γεννήθηκα”, απάντησε με ειλικρίνεια η καστανή καλλονή όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη της για τη βρετανική έκδοση του ΟΚ! αν την ενοχλεί η ετικέτα “χυμώδης γυναίκα”.

”Όλες οι γυναίκες είναι διαφορετικές και πιστεύω πως κάθε μία μπορεί να είναι σέξι με το δικό της τρόπο. Δεν χρειάζεται να φοράς μέγεθος 0 και να είσαι σούπερ γραμμωμένη όπως η Madonna. Δεν λέω πως αυτό δεν είναι σέξι, απλώς πιστεύω πως η κάθε γυναίκα πρέπει να αναδεικνύει τη φυσική της φιγούρα”, συμπλήρωσε η Brook.

Οι καμπύλες της αποτέλεσαν εξάλλου την έμπνευση για το σχεδιασμό της συλλογής εσωρούχων για το κατάστημα New Look που φέρουν την υπογραφή της. ”Πάντοτε αγωνιζόμουν μέχρι να βρω τα μαγιό και τα εσώρουχα που θα κολακεύουν το σώμα μου. Θυμήθηκα πως ήταν να είσαι νέα κοπέλα και να πρέπει να βρεις ωραία σουτιέν για cup E. Αναγκαζόμουν να φορώ σουτιέν minimizer (τα σουτιέν που μειώνουν το μέγεθος του μεγάλου στήθους) αλλά εγώ ήθελα να φορώ δαντελένια, σέξι σουτιέν. Έτσι, αποφάσισα να σχεδιάσω ό,τι ακριβώς ήθελα να φορώ.”, εξήγησε η Kelly Brook.

Η Kelly Brook ποζάρει για τη σειρά εσωρούχων της

Η Kelly Brook ποζάρει για τη σειρά εσωρούχων της

Η σειρά εσωρούχων του πετυχημένου μοντέλου για το New Look είναι διαθέσιμη και on line ενώ τα μεγέθη ξεκινούν από 32Β και φτάνουν μέχρι το 36F. Όσον αφορά την ίδια την Kelly Brook συνεχίζει να κυκλοφορεί και να προκαλεί εγκεφαλικά όπως συνέβη με την πρόσφατη see through εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί των National Television Awards της Βρετανικής τηλεόρασης.

Η Kelly Brook στην πολυσυζητημένη εμφάνιση της για τα NTAs

Η Kelly Brook στην πολυσυζητημένη εμφάνιση της για τα NTAs