Για όσους έχει τύχει να παρακολουθήσουν το reality show της οικογένειας Kardashian (ομολογώ πως είναι η δική μου ένοχη απόλαυση) θα έχουν διαπιστώσει πως η Kim διατείνεται 6 κύκλους τώρα πως είναι παραδοσιακή γυναίκα και πως η μεγαλύτερη της επιθυμία είναι να αφοσιωθεί στον σύντροφο και τα παιδιά της.

Ίσως έτσι να είναι βάσιμη η φήμη που κυκλοφόρησε και θέλει την πιο διάσημη από τις αδερφές Kardashian να απομακρύνεται σιγά σιγά από το ομώνυμο οικογενειακό brand και να αποδέχεται την πρόταση του συντρόφου της, Kanye West που τη συμβούλευσε να δημιουργήσει τη δική της ομάδα δημοσίων σχέσεων και μάνατζμεντ.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι στην εφημερίδα New York Post, ‘’η Kim λατρεύει τη νέα κατεύθυνση στην οποία την ωθεί ο Kanye αλλά ακόμα προσπαθεί να διατηρήσει τις επαφές που έχει με τους παπαράτσι’’.

Μια άλλη πηγή ανάφερε στο site RadarOnline.com πως παρόλο που η Kim έχει αφήσει τον γνωστό ράπερ να ανανεώσει όλο το lifestyle της και εκείνη λατρεύει τις αλλαγές που βιώνει, δεν πρόκειται να σταματήσει να ενημερώνει η ίδια τους παπαράτσι για το που βρίσκεται. ‘’Δεν ξεχνά πως έγινε διάσημη’’, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Είναι πολύ πιθανό βέβαια, η διάσημη reality star να έχει προβλήματα τόσο με τον σύντροφο και πατέρα της κόρης της, Kanye West όσο και με τη μητέρα της, Kris Jenner. Με τον πρώτο γιατί είναι γνωστή η θυελλώδης σχέση που έχει με τους παπαράτσι και σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε η σύντροφος του να διατηρήσει τους δεσμούς που έχει μαζί τους και με τη δεύτερη γιατί η μητέρα της Kim τυχαίνει να είναι και μάνατζερ της (οι κόρες της την αποκαλούν χαρακτηριστικά «Mamager»)με τη δική της εταιρεία δημοσίων σχέσεων και ίσως να μη δει και με τόσο καλό μάτι την απόφαση της κόρης της να την εγκαταλείψει. Η αλήθεια είναι πως θα χάσει την καλύτερη πελάτισσα της

Λέτε τελικά η Kim Kardashian να αποδειχτεί τόσο παραδοσιακή γυναίκα και να ακολουθεί πιστά τις υποδείξεις του συντρόφου της;