Η Kim Kardashian είναι ολόγυμνη! ΠΑΛΙ!!!

Αυτή την φορά η τολμηρή φίλη μας- την αγαπάμε και ας την κρίνουμε αρνητικά- τα έβγαλε, τα τακτοποίησε (τα ρούχα), τα άφησε σε κάποια ντουλάπα, πήρε το κινητό της και πόζαρε.

Και δως του οι καθρέφτες αλλά και τα κατηγορώ! Κατηγορεί τους ανθρώπους που σχολιάζουν τα κιλά της, αυτούς που αναρωτιούνται αν η εγκυμοσύνη είναι αληθινή.

Καημένοι! Δεν ήθελε πολύ να γδυθεί και να μας δείξει… Κοιλιά, στήθος, ευαίσθητη περιοχή και όλα τα…συναφή!

2

Και έγραψε!

«Πρώτα λένε ότι είμαι κοκαλιάρα και μάλλον τους κοροϊδεύω… Μετά πως είμαι τεράστια και πάλι τους κοροϊδεύω. Μερικές μέρες φωτογραφίζομαι πριν φάω και η κοιλιά μου φαίνεται μικρή και άλλες μόλις έχω φάει και έχει φουσκώσει.Είναι όλα μέρος της διαδικασίας. Νομίζω ότι όλοι με ξέρετε πολύ καλά και θα κατέγραφα τα γεγονότα αν έκανα παιδί με παρένθετη μητέρα. Έχω μάθει να αγαπώ το σώμα μου σε κάθε του στάδιο. Κάθε σώμα είναι διαφορετικό και κάθε εγκυμοσύνη ξεχωριστή. Θα φουσκώσω κι άλλο και θα είναι πολύ όμορφο κι αυτό. Είμαι ευλογημένη που μπορώ να είμαι έγκυος και πολύ τυχερή που δεν πάσχω από προεκλαμψία, και άρα δεν πρήζομαι από κάποια πάθηση. Νιώθω ευγνωμοσύνη και ευχαριστώ Τον Θεό για αυτό το θαύμα και ό,τι και να λέτε δε με απασχολεί και δε με επηρεάζει».

#NoFilter #NoPhotoShop #GoodLighting