Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, ο Kanye West και η Kim Kardashian αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης χθες στη Φλωρεντία. Έτσι, ένας από τους πιο αναμενόμενους γάμους της χρονιάς ολοκληρώθηκε και δόθηκαν απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα του lifestyle Τύπου: Πρώτον, αποκαλύφθηκε πως η νύφη επέλεξε τελικά μία υψηλής ραπτικής δημιουργίας του οίκου Givenchy και δεύτερον, μάθαμε ποιοι παρευρέθηκαν στο γάμο της χρονιάς.

Οι ηχηρές απουσίες: Σε κάθε γάμο υπάρχει ένα οικογενειακό δράμα και στη φαμίλια των Kardashian προήλθε από τον αδερφό της Kim, Robert ο οποίος δεν παρευρέθηκε στο γαμήλιο δείπνο-πρόβα της Πέμπτης, παρόλο που είχε επιβεβαιωθεί από το περιβάλλον του πως βρισκόταν στο Παρίσι, και στη συνέχεια μια ανταπόκριση από το αεροδρόμιο της Φλωρεντίας ανέφερε πως ο Robert Kardashian εμφανίστηκε δακρυσμένος εκεί και προσπαθούσε να εξασφαλίσει εισιτήριο επιστροφής για το Λος Άντζελες. Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το Σάββατο το βράδυ,την ώρα δηλαδή που λάμβανε χώρα ο γάμος στην Ιταλία, κατά την άφιξη του μοναδικού αδερφού των Kardashian στο LAX αεροδρόμιο, επιβεβαίωσε την είδηση.

O Robert Kardashian την ώρα που έφτασε στο αεροδρόμιο LAX

O Robert Kardashian την ώρα που έφτασε στο αεροδρόμιο LAX

Στο γάμο του καλού τους φίλου, Kanye West δεν παρευρέθηκε επίσης και το ζεύγος Jay Z και Beyonce επιβεβαιώνοντας τελικά τις φήμες που τους ήθελαν να διαφωνούν με τη reality μορφή του γάμου παρόλο που η γαμήλια τελετή δεν θα μαγνητοσκοπηθεί για το reality show της οικογένειας Kardashian. Ο Jay Z ακολούθησε τη σύζυγο του στο προάστιο των Hamptons και εκείνη ευχήθηκε μέσω Instagram στον Kanye West και την Kim Kardashian, “μια ζωή με άνευ όρων αγάπη”, ποστάροντας ένα καρέ από τη φωτογράφιση των νεονύμφων για τη Vogue.

To post της Beyonce για τους νεόνυμφους

To post της Beyonce για τους νεόνυμφους

Μπορεί το διάσημο ζευγάρι της μουσικής να έλειπε από το γάμο των “Kimye”, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είχε πολλούς λαμπερούς καλεσμένους:

O διάσημος Ιταλός τενόρος, Andrea Bocelli, που τραγούδησε τo κομμάτι του Con Te Partirò, την ώρα που η Kim Kardashian εμφανίστηκε νύφη στην τελετή.

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli

Ο σκηνοθέτης Steve McQueen και διευθύντρια της ιταλικής Vogue, Franca Sozzani.

Steve McQueen & Franca Sozziani

Steve McQueen & Franca Sozziani

H ιδρύτρια των Pussycat Dolls και στενή φίλη της Kim Kardashian, Robin Antin.

Robin Antin

Robin Antin

H σχεδιάστρια μόδας Rachel Roy.

Rachel Roy

Rachel Roy

H Chrissy Legen και ο τραγουδιστής, John Legend, που τραγούδησε στη γαμήλια δεξίωση.

Chrissy Legen & John Legend

Chrissy Legen & John Legend

Ο Riccardo Tisci, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Givenchy.

Riccardo Tisci, καθ'οδόν στη Φλωρεντία

Riccardo Tisci, καθ’οδόν στη Φλωρεντία

…και πολλοί άλλοι που θα ευχήθηκαν “Βίον Ανθόσπαρτον” στον Kanye West και την Kim KardashianKim-Kanye-Wedding-7