Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ο David Beckham είναι ο πιο σέξι άντρας του 2015 σύμφωνα με το θεσμό του περιοδικού People. O σαραντάχρονος πλεόν Backham, έχοντας από καιρό κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, έχει δηλώσει πως του αρέσει να φροντίζει την εμφάνιση του μέσα από τη διατήρηση της φυσικής του κατάστασης και το προσεγμένο ντύσιμο αλλά δεν αισθάνεται και τόσο σέξι (!)

(Η φωτογραφία μπαίνει ως αυταπόδεικτη αναίρεση της δήλωσης του Beckham)

σέξι άντρας 2015

David Beckham

Και σαν να μην έφτανε η ταπεινή δήλωση του πρώην αστέρα του βρετανικού ποδοσφαίρου, η σύζυγος Victoria δίνει τη χαριστική βολή δηλώνοντας πως ο David Beckham είναι “…ένας υπέροχος πατέρας, ευγενικός και δοτικός. Με εμπνέει κάθε μέρα”.

Η αλήθεια είναι πως ο David Beckham είναι πατέρας 4 παιδιών: των 16 ετών Brooklyn, τον δεκατριάχρονο Romeo, τον δεκάχρονο Cruz και την τετράχρονη Harper Seven και πολλές φορές τον έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός σε καθημερινά ή στοργικά στιγμιότυπα με τα παιδιά του.

σέξι άντρας 2015

Ο David και η Victoria Beckham με τους γιους τους

σέξι άντρας 2015

Ο David Beckham σε βόλτα με την κόρη του Harper Seven

Ωστόσο, ο πιο σέξι άντρας των σέξι αντρών του 2015, δεν είναι ο μοναδικός πατέρας της λίστας. Στη φετινή κατάταξη του περιοδικού People αποδείχτηκε πως η πατρότητα είναι πλέον χαρακτηριστικό γοητείας.

Έτσι, στη λίστα των πιο σέξι αντρών του 2015, μπήκε και ο νέος πατέρας Justin Timberlake. Ο ίδιος και η γυναίκα του Jessica Biel υποδέχτηκαν τον γιο τους, Silas, τον Απρίλιο του 2015. Ο ίδιος έχει δηλώσει για την πατρότητα: ”Ποτέ άλλοτε στη ζωή μου δεν έχω κοιμηθεί λιγότερο ή έρθει αντιμέτωπος με τόσες ακαθαρσίες και να είμαι τόσο ενθουσιασμένος ταυτόχρονα”.

σέξι άντρας 2015

Justin, κάτι σακούλες κάτω από τα μάτια τις βλέπουμε

O πρωταγωνιστής του σήριαλ VeepReid Scott, βρίσκεται μάλλον στην ίδια φάση με τον Timberlake αφού στο τέλος Μαρτίου του 2015 απέκτησε τον γιο του Conrad.

σέξι άντρας 2015

Ο Reid Scott σε χαρούμενο στιγμιότυπο με τον γιο του

O Idris Elba φημολογείται πως θα είναι ο επόμενος James Bond και είναι ήδη πατέρας της 13 ετών κόρης Isan και το 2014 απέκτησε με τη σύντροφο του  Naiyana Garth, έναν γιο, τον Winston.

σέξι άντρας 2015

O Idrie Elba είχε ως συνοδό την κόρη του στην απονομή των Όσκαρ του 2015

Τέλος, στη λίστα των πιο σέξι αντρών για το 2015, μπήκε και ένας εν δυνάμει πατέρας, αφού πρόκειται για τον φρεσκοπαντρεμένο, Justin Theroux. Σε περίπτωση, που έχει διαφύγει της αντίληψης σας, ο Theroux παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Jennifer Aniston, τον περασμένο Αύγουστο.

σέξι άντρας 2015

Με το καλό! Με τόσους πατέρες στη λίστα, ποτέ δεν ξέρεις…