Στην τελευταία του ταινία, The Lobster, ο Κόλιν Φάρελ υποδύεται έναν άντρα που είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για μία σχέση. Στην πραγματικότητα όμως είναι ένας απόλυτα ευτυχισμένος μοναχικός άνθρωπος.

Ο Κόλιν Φάρελ (38 ετών) είναι αυτός ο άντρας που σου αρέσει επειδή έχει μία κλασική και αλήτικη γοητεία. Με καταγωγή από την Ιρλανδία αυτό το ατίθασο αλλά κομψό αγόρι πρωταγωνιστεί στην ταινία The Lobster του Γιώργου Λάνθιμου.

Εκεί είναι ένας άντρας έτοιμος να κάνει τα πάντα προκειμένου να κατακτήσει την αγάπη και την καρδιά μιας γυναίκας. Στην πραγματικότητα είναι ένας άντρας που επιλέγει τη μοναξιά, είναι επιλεκτικός και δεν φοβάται να παραμείνει έτσι ακριβώς!

Το περιοδικό  People, κάνει λόγο για τις δηλώσεις του ηθοποιού που έχουν να κάνουν με τη δέσμευση και την παντοτινή αγάπη.

«Στη ζωή μου είχα πολλές σχέσεις με γυναίκες που με πλησίαζαν επειδή είμαι διάσημος κι αυτό είναι κάτι που πλέον με απωθεί για να δημιουργήσω μία σχέση», ξεκίνησε να λέει και συνέχισε: «Έχω έναν φίλο που χώρισε από μία σχέση έξι χρόνων, ενώ πριν ήταν παντρεμένος για 15 χρόνια. Οι κοινοί μας φίλοι που βρίσκονται σε σχέση τον καταδιώκουν πεισματικά κι όλο τον παροτρύνουν να κάνει μία καινούρια σχέση. Εγώ τους λέω να τον αφήσουν ήσυχο αν και την ίδια στιγμή σκέφτομαι μήπως η μιζέρια θέλει συντροφιά».

Για τον Φάρελ το πιο σωστό είναι μετά τον χωρισμό να μένεις μόνος σου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και να μη βιάζεσαι προκειμένου να βρεις κάτι καινούριο.

Με λίγα λόγια ο άνθρωπος αγαπάει τη μοναξιά και δεν προβλέπεται να δεσμεύεται ή να προχωράει σε κάτι σοβαρό πολύ σύντομα!

Για πάντα διαθέσιμος!