Η τρομερή και φοβερή μητέρα Κardashian, Kris Jenner μπορεί να επέμενε οι κόρες της Kim και Khloe να συνάψουν προγαμιαίο συμβόλαιο, ωστόσο εκείνη δεν είχε κάνει το ίδιο όταν παντρεύτηκε τον Ολυμπιονίκη, Bruce Jenner το 1991, όπως αναφέρεται στο Radar Online.

Αθώες εποχές, θα μου πείτε, αλλά 22 χρόνια μετά το διάσημο ζευγάρι χωρίζει και παρόλο που και οι δύο πλευρές διατείνονται πως πρόκειται για ένα φιλική διάλυση γάμου ίσως τα πράγματα πάρουν άλλη τροπή όταν υποχρεωθούν να χωρίσουν την ύψους 125 εκατομμυρίων δολαρίων περιουσία τους.

Σύμφωνα με νόμο που ισχύει στην Πολιτεία της Καλιφόρνια αν ένα ζευγάρι δεν έχει συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο τότε η περιουσία που έχει αποκτηθεί κατά τη διάρκεια του γάμου χωρίζεται στη μέση. Και η Kris Jenner έχει κάνει πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια!

Ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία που θα πρέπει να χωρίσει το ζευγάρι περιλαμβάνονται η έπαυλη τους στην περιοχή Calabasas, ένας στόλος από πολυτελή αυτοκίνητα καθώς και 40 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή η αμοιβή που συμφώνησε η τρανή μαμά-μάνατζερ, Kris, με το κανάλι E! το 2012 για την ανανέωση του reality showKeeping Up with the Kardashians” για τρεις σεζόν.

Βέβαια, η συνέχεια του show που έκανε διάσημη την οικογένεια Kardashian και εκτόξευσε το κασέ όλων των μελών στα ύψη, πιθανώς να μην προχωρήσει στην 9η σεζόν. Παρόλο που ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού (08/10/13), ο Bruce γύριζε σκηνές με τις κόρες που έχει αποκτήσει με την Kris, Kendall και Kylie για το show, είναι αρκετοί εκείνοι που ισχυρίζονται πως η εκπομπή ίσως να μην ολοκληρώσει τον ένατο της κύκλο παρόλο που πρόθεση της οικογένειας είναι να συνεχιστεί.

Φωτογραφία με όλη την οικογένεια Kardashian-Jenner για το promo της 8ης σεζόν

Φωτογραφία με όλη την οικογένεια Kardashian-Jenner για το promo της 8ης σεζόν

Σύμφωνα με το TMZ η φατρία Kardashian – Jenner επιθυμεί διακαώς να γυριστεί η 9η σεζόν καθώς τότε θα μπορέσουν να πουλήσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα σε πολλούς σταθμούς και συνεπώς το κανάλι E! δεν θα έχει πλέον την αποκλειστικότητα μετάδοσης. Το συγκεκριμένο κανάλι ωστόσο είναι εκείνο που θα αποφασίσει τη συνέχιση ή παύση του show και οι τελευταίες τηλεθεάσεις δεν ευνοούν τους Kardashian. Με το προτελευταίο επεισόδιο να έχει παρακολουθηθεί από 1,79 εκατομμύρια τηλεθεατές, πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν πως αν το reality show πέσει στους 1 εκατομμύριο τηλεθεατές και κάτω θα ακολουθήσει τη μοίρα του reality show του πρώην «κουνελιού» του Playboy, Kendra Wilkinson το οποίο έκανε μόλις δύο σεζόν.

Ενόψει διαζυγίου και μάλλον σκληρής οικονομικής μάχης τόσο οι Kardashian όσο και οι Jenner δεν θα έλεγαν όχι σε μερικά εκατομμύρια δολάρια ακόμη…