Μπορεί να δήλωσε πρόσφατα πως έχει δει ερωτικό όνειρο με τον Brad Pitt ωστόσο δεν παρακολούθησε ούτε ένα στιγμιότυπο από την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί «12 Years of Slavery» καθώς δεν σταμάτησε να ανταλλάσει μηνύματα στο κινητό της προκαλώντας εκνευρισμό στους άλλους θεατές.

Φήμες μάλιστα λένε πως όταν κάποιος βρήκε το θάρρος να κάνει παρατήρηση στη Madonna εκείνη ως γνήσια ντίβα του απάντησε ‘’Είναι για δουλειά…σκλάβε’’(προφανώς, ατυχές αστειάκι που συνδέεται με το θέμα της δουλείας που πραγματεύεται η ταινία).

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 8 Οκτωβρίου σε κινηματογραφική αίθουσα της αλυσίδας Alamo Drafthouse Cinemas κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Το θέμα πήρε έκταση και κορυφώθηκε όταν ο ίδιος ο ιδρυτής και πρόεδρος της Alamo, Tim Leagues δήλωσε μέσω Twitter πως μέχρι η Madonna να απολογηθεί στους άλλους θεατές, της απαγορεύεται η είσοδος στα Drafthouse cinemas.

Όπως δήλωσε ο Leagues στο site του Entertainment Weekly ‘’Ναι, το εννοώ. Αν και δεν νομίζω πως θα επηρεάσει τη ζωή της’’. Παρόλο πως το tweet του ήταν αυθόρμητο και η αρχική του πρόθεση ήταν περισσότερο να αστειευτεί, βλέποντας την απήχηση που είχε η ανακοίνωση του, αποφάσισε πως ήταν ένας πολύ πετυχημένος τρόπος να περάσει το μήνυμα πως είναι αγενές να χρησιμοποιεί κάποιος το κινητό του κατά τη διάρκεια της προβολής μιας ταινίας.

Για την ιστορία τα Drafthouse cinemas έχουν όντως μια πολύ αυστηρή πολιτική όσον αφορά τη συμπεριφορά που θα πρέπει να επιδεικνύει ο θεατής εντός της κινηματογραφικής αίθουσας.

Μπορεί η Madonna να θεωρείται persona non grata για τη συγκεκριμένη αλυσίδα κινηματογράφων, αλλά μάλλον δεν θα στενοχωρηθεί και πολύ αφού σίγουρα θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ταινίες στην αίθουσα προβολής που θα στεγάζει σε μία από τις επαύλεις της και επειδή είναι αυτή που είναι, δεν έχει ανάγκη από επίσημες πρεμιέρες, αφού μπορεί να προσκαλέσει όχι μόνο τον Brad Pitt αλλά και όλους τους αστέρες του Χόλιγουντ στο σπίτι της!