Έχουν περάσει 27 χρόνια από το διαζύγιό τους μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα, ωστόσο φαίνεται πως ο χρόνος τα γιατρεύει όλα: Madonna και Sean Penn είναι ξανά ζευγάρι!

Όπως αναφέρει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Radar, οι δυο superstar είναι μαζί και μάλιστα ο Penn βρίσκεται στο πλάι της Madonna στην περιπέτεια που έχει ξεκινήσει σχετικά με την επιμέλεια του γιου της, Rocco, κατά του πρώην συζύγου της, Guy Richie.

«Ο Sean ήταν εκείνος που την έπεισε να προσφύγει στα δικαστήρια και να ζητήσει την επιστροφή του Rocco. Βρίσκεται διαρκώς κοντά της και την στηρίζει», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της «βασίλισσας» της pop.

O έρωτας της Madonna για τον Sean πάντως όχι μόνο δεν έχει ξεφτίσει μετά από περίπου 30 χρόνια, αλλά παραμένει το ίδιο δυνατός όπως τότε: «Τον αγαπάει όπως την πρώτη φορά που ήταν μαζί. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Rocco έφυγε και πήγε στον πατέρα του».

Madonna και Sean Penn παντρεύτηκαν το 1985, ωστόσο χώρισαν τέσσερα χρόνια αργότερα με μηνύσεις για ξυλοδαρμό, αρκετά επεισόδια και γενικά μέσα σε μια ατμόσφαιρα… μπαρούτι!