Οι βοηθοί των μεγαλύτερων stars του κόσμου έσπασαν την σιωπή τους και αποκάλυψαν τις ιδιοτροπίες των αφεντικών τους.

Το περιοδικό Star κατάφερε να συγκεντρώσει όλες τις μαρτυρίες και οι απαιτήσεις των stars σοκάρουν! Ξέρατε πως η Taylor Swift αποφεύγει να έχει άσχημες γυναίκες για φίλες ή ότι ο Jamie Dornan πλέκει… βελονάκι;

Αναλυτικά:

Kim Kardashian: Όχι μόνο κρατάει κρυφό ότι κάνει λιποαναρροφήσεις συχνά-πυκνά, αλλά κρατάει και το λίπος αποθηκευμένο σε ειδική τράπεζα κρυογεννετικής για να το χρησιμοποιεί ως filler!

wenn22626584

Τaylor Swift: Η βασίλισσα της pop θέλει μόνο όμορφες φίλες. Πιστεύει πως είναι πανέμορφη και θέλει ίδιες φίλες, ωστόσο σε κάθε φωτογραφία εκείνη είναι μπροστά. Μόνο εξαίρεση είναι η Lena Dunham, γιατί σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

wenn22498512

Jennifer Aniston: Η ελληνικής καταγωγής star σιχαίνεται να ιδρώνει. Έτσι κάθε βοηθός της κουβαλάει έναν μικρό ανεμιστήρα μαζί του και πολλές φορές προχωράνε μπροστά της με τους ανεμιστήρες! Επίσης οι βοηθοί της, τοποθετούν διαρκώς πάγο στο μέτωπό της…

Jamie Dornan: Ο sexy κινηματογραφικός Christian Grey έχει τρέλα με το πλέξιμο!

Αngelina Jolie: Αναγκάζει τους βοηθούς της να βλέπουν όλες τις ταινίες της και να της δίνουν θετικό feedback.

Matthew McConaughey: Στέλνει τους βοηθούς του να του βρουν το καλύτερο εστιατόριο στην εκάστοτε πόλη που βρίσκεται επειδή το φαγητό τον… ανάβει!

Julia Roberts: Φοράει τα ρούχα από το Pretty Woman μια φορά τον χρόνο για τον σύζυγό της. Δανείζει τα ρούχα και στην ανιψιά της, Emma Roberts, μια φορά τον χρόνο για να περηφανεύεται πως δεν της ταιριάζουν επειδή δεν έχει τόσο καλό σώμα όσο εκείνη!

Lady Gaga: Ζητάει από τους βοηθούς της να είναι μονίμως alert στα τηλέφωνα και να ικανοποιούν τις επιθυμίες της. Μάλιστα ένα βράδυ κάλεσε έναν από τους βοηθούς να πάει σπίτι της για να της αλλάξει το dvd που έβλεπε επειδή βαριόταν…

Mila Kunis: Επειδή ζηλεύει μήπως την απατήσει ο Ashton Kutcher έχει συγκεκριμένους κανόνες για το πόσα άτομα θα βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο μαζί του!

Jessica Simpson: Δεν πληρώνει ΠΟΤΕ τους λογαριασμούς και αφήνει τους βοηθούς της να πληρώνουν.

Christina Aguilera: Παρατάει τα extensions της όπου βρει και περιμένει από τους βοηθούς της να τα μαζέψουν.

Jennifer Lawrence: Το… χρυσό κορίτσι του Hollywood έχει τρέλα με τα κοκτέιλ και φτιάχνει με τις ώρες μόνη της!

Elton John: Επειδή βαριέται να περπατάει (!) χρησιμοποιεί μια αναπηρική καρέκλα.