Μια νεαρή μητέρα έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής πάνω από 20.000 λίρες ώστε να γίνει η 22 μηνών κόρη της μοντέλο. Η Τζας Σάλιβαν από το Πλίμουθ αγοράζει στη μικρή Μίνι Μπο ρούχα αξίας 15.000 λιρών αλλά και κοσμήματα αξίας 1.000 λιρών, ενώ η μικρή έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή σε αρκετά καλλιστεία από τα οποία έχει ήδη κερδίσει τους 8 διαγωνισμούς.

5

 

Τριακόσια ρούχα σχεδιαστών βρίσκονται ήδη στη ντουλάπα της μικρής. Ενώ όταν ήταν μόλις 4 μηνών η Τζας πήγε να τις τρυπήσει τα αυτιά για να της φορέσει σκουλαρίκια.

1

Η μικρή Μίνι Μπο είναι μια  μικρή κυρία καθώς φοράει πανάκριβα μπικίνι, εξτένσιον, ψεύτικες βλεφαρίδες και βάφεται με τη βοήθεια της μητέρας της ενώ δεν έχει γίνει ακόμα ούτε 2 ετών. Πολλοί έχουν κατηγορήσει την Τζας για ανάρμοστη συμπεριφορά αλλά η ίδια τους αγνοεί λέγοντας ότι δεν κάνει κάτι κακό.

2

Στο πρώτο της διαγωνισμό, όταν ήταν 18 μηνών η Μίνι Μπο φορούσε ρούχα και αξεσουάρ αξίας 600 λιρών αλλά είχε και εξτένσιον, ψεύτικες βλεφαρίδες, κοραλί κραγιόν και άσπρα νύχια.

3

Η μητέρα της αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πλέον όλα της τα λεφτά πηγαίνουν στη Μίνι ενώ η ίδια κυκλοφορεί με τρύπες στα ρούχα προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της μικρής καθώς τα ρούχα της δεν της κάνουν από τη στιγμή που αναπτύσσεται συνεχώς.