Η Gisele Bundchen πόσταρε την παραπάνω φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, η οποία απεικονίζει την ίδια να θηλάζει τη μικρή της κόρη ενώ την ίδια στιγμή ένα «συνεργείο» που αποτελείται από κομμωτή, μακιγιέρ και μανικιουρίστα επιμελούνται την εμφάνιση της, και τη συνόδευσε με το hashtag #multitasking.

Για την ακρίβεια η πλήρης λεζάντα ήταν ‘’Τι θα έκανα χωρίς τη συνοδεία ομορφιάς μου μετά από 15 ώρες πτήση και μόνο 3 ώρες ύπνου;’’ #multitasking #gettingready.

Aρκετοί ήταν εκείνοι που βρήκαν την εικόνα της γαλήνιας Gisele που αφήνεται στα χέρια της ομάδας ενώ ταυτόχρονα θηλάζει το μωρό της, τρυφερή, η σημείωση #multitasking ωστόσο, προκάλεσε την αντίδραση πολλών μαμάδων που η ζωή τους αποτελεί μία καθημερινή ταυτόχρονη εκτέλεση εργασιών δίχως τη συνοδεία βοηθών.

Το θέμα συζητήθηκε έντονα στο πρωινό show Today με την ανταποκρίτρια Natalie Morales να τονίζει πως ‘’Αυτό δεν είναι multitasking! Υποβάλλεται σε multitasking’’ και οι υπεύθυνοι της εκπομπής ζήτησαν από μαμάδες να αφήσουν το δικό τους σχόλιο στην ιστοσελίδα Today.com. Τα περισσότερα σχόλια ήταν ειρωνικά και πικρά. Ιδού μερικά χαρακτηριστικά:

‘’Το δικό μου multitasking συνήθως περιλαμβάνει να ντύνω τον εαυτό μου και τα δύο μου παιδιά, να προετοιμάζω δύο πρωινά και γεύματα, να καθαρίζω τα πιάτα και τα ρούχα, να χτενίζω τα μαλλιά μου ενώ ταυτόχρονα παλεύω να βάλω παπούτσια και πανωφόρια στα παιδιά. Θέλεις να ανταλλάξουμε;’’ (Lindsey Renick)

’Ακόμα και το μωρό δουλεύει πιο σκληρά από εκείνη. Σε αγαπάω Gisele, αλλά αυτό δεν είναι multitasking, γλυκιά μου’’ (Jessica Sobolewski).

Παράλληλα η ηθοποιός Emmy Rossum δημοσίευσε την επόμενη μέρα μια φωτογραφία – παρωδία στο δικό της λογαριασμό στο Instagram η οποία αναπαριστά τη φωτογραφία της Gisele με ένα ψεύτικο μωρό. Η Rossum συνόδευσε τη δική της εκδοχή με τη λεζάντα:

‘’Hey @giseleofficial, Σε νιώθω, φίλη. #kidding #fakebaby #soymilk #shameless”

H φωτογραφία-παρωδία της Emmy Rossum

H φωτογραφία-παρωδία της Emmy Rossum

Στον αντίποδα, υπήρχαν και μηνύματα υποστήριξης προς το top model όπως το σχόλιο ‘’Νομίζω πως είναι μια πολύ όμορφη εικόνα. Θηλάζει ενώ ταυτόχρονα κάνει τη δουλειά της. Πληρώνεται για να φαίνεται όμορφη και κάνει τη δουλειά της τέλεια’’ (Emily Borne) και το σχόλιο ’Αφήστε την ήσυχη. Φροντίζει την κόρη της ενώ εργάζεται. Τέλεια, θετική εικόνα’’ (Teri Hoben).

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν η Gisele Bundchen μπορούσε να προβλέψει και τις αρνητικές αντιδράσεις που θα προκαλούσε η φωτογραφία της τη στιγμή που αποφάσισε να τη δημοσιεύσει καθώς η ίδια αποτελεί θερμή υποστηρίκτρια του θηλασμού σε μια χώρα (ΗΠΑ) που τα ποσοστά θηλασμού είναι εξαιρετικά χαμηλά και μάλλον αυτό η φωτογραφία εξυπηρετούσε το συγκεκριμένο σκοπό.

Πάντως, δημοσιότητα είχε!