…και στον δίχρονο γιο της, Αλέφ, καθώς τρέχει συνέχεια από πίσω του. Η 32χρονή καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Hello για τη μέθοδο άσκησης που ακολουθεί:

‘’Προσπαθώ να γυμνάζομαι, κάνω τζόκινγκ και gyrotonic που είναι σαν Pilates και είναι μια ωφέλιμη μέθοδος για την σπονδυλική στήλη, πολύ θεραπευτική.’’

Συγκεκριμένα, ο τρόπος εκγύμνασης Gyrotonic αποτελεί ένα συνδυασμό στοιχείων από Pilates, Γιόγκα, TaiChi και κολύμβηση.

Η πανέμορφη Νάταλι Πόρτμαν μίλησε και για την οικογενειακή της ζωή τονίζοντας πως το να προσπαθεί να εξισορροπήσει τη δουλειά και τις υποχρεώσεις του σπιτιού γίνεται πιο εύκολο χάρη στη βοήθεια που δέχεται από τον σύζυγό της, Γάλλο χορογράφο, Μπέντζαμιν Μιλπιέ.

Συγκεκριμένα δήλωσε ‘’Λατρεύω την οικογένεια μου και ταυτόχρονα εργάζομαι, οπότε το θέμα είναι να μπορέσω να «χωρέσω» όλες τις υποχρεώσεις στη ζωή μου. Ευτυχώς, είμαι τυχερή γιατί με βοηθά πολύ ο υπέροχος σύντροφος μου κι έτσι όλα γίνονται ευκολότερα’’.

Λέτε αυτός να είναι ο λόγος που θέλει να επιθυμεί να πάρει τη γαλλική υπηκοότητα; Όπως αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό Madame Figaro, η Πόρτμαν σκοπεύει να μετακομίσει μαζί με την οικογένεια της στο Παρίσι το 2014. Βέβαια, το να πάρει τη γαλλική υπηκοότητα ίσως να αποδειχτεί δύσκολο εγχείρημα καθώς ήδη διαθέτει αμερικάνικο και ισραηλινό διαβατήριο.

H Νάταλι Πόρτμαν με τον Μπέντζαμιν Μιλπιέ και τον γιο τους Αλέφ

H Νάταλι Πόρτμαν με τον Μπέντζαμιν Μιλπιέ και τον γιο τους Αλέφ

Όπως δήλωσε η ίδια, αν τελικά δεν κατορθώσει να γίνει επίσημα Γαλλίδα θα αρκεστεί στο να προσθέσει ένα h στο όνομα της (Nathalie) έτσι ώστε να φαίνεται πιο γαλλικό! Πρακτικό κορίτσι!