Τελικά, όταν η Angelina Jolie είχε δηλώσει πως στην απόφαση της να παντρευτεί με τον επί δέκα έτη σύντροφο της, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τα παιδιά της μάλλον έλεγε την αλήθεια αν κρίνουμε από το γεγονός πως επέλεξε το νυφικό της φόρεμα να είναι καλυμμένο με ζωγραφιές τους.

To νυφικό της Angelina Jolie αποκαλύπτεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Hello!

To νυφικό της Angelina Jolie αποκαλύπτεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Hello!

Συγκεκριμένα, στην ουρά του νυφικού, που δημιούργησε ο σχεδιαστής Luigi Massi για το Atelier Versace έχουν τυπωθεί ζωγραφιές των έξι παιδιών της Angelina Jolie και του Brad Pitt, Maddox, 13, Pax, 10, Zahara, 9, Shiloh, 8, Vivienne και Knox, 6 ετών. Το νυφικό όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα νέα τεύχη των περιοδικών People και Hello! είναι κατά τ’άλλα λιτό σε γραμμή Α, ενώ λεπτομέρειες από τις καλλιγραφίες των παιδιών εμφανίζονται και στο πέπλο που φορούσε η νύφη.

Το εξώφυλλο του περιοδικού People

Το εξώφυλλο του περιοδικού People

Ο Luigi είναι σαν μέλος της οικογένειας μας και δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν άλλον να φτιάχνει το νυφικό μου’ δήλωσε η γνωστή ηθοποιός ‘γνωρίζει και νοιάζεται για τα παιδιά μας οπότε ήταν διασκεδαστική η συνεργασία τους’.

Τα παιδιά εξάλλου είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο και στην τελετή αφού ο Maddox και ο Pax συνόδευσαν τη μητέρα τους, η Zahara και η Vivienne προπορεύονταν ρέοντας με ροδοπέταλα το διάδρομο και η Shiloh με τον Knox ανέλαβαν να κρατούν τις βέρες, ενώ όλα τους συνέβαλαν στη συγγραφή των γαμήλιων όρκων.

Οι νεόνυμφοι, σε δήλωση τους στο περιοδικό People, ανέφεραν πως ήταν σημαντικό για εκείνους η μέρα να ήταν χαλαρή και γεμάτη γέλια ‘Ήταν μια τόσο ξεχωριστή μέρα που τη μοιραστήκαμε με τα παιδιά μας, μια πολύ χαρούμενη στιγμή για την οικογένεια μας’.

Η τελετή είχε όντως πολύ οικογενειακό χαρακτήρα αφού την παρακολούθησαν μόνο 20 πολύ στενοί συγγενείς και φίλοι του διάσημου ζευγαριού στο Château Miraval, το ιδιόκτητο κτήμα της οικογένειας Jolie-Pitt στο γαλλικό χωριό Correns.

Πανοραμική θέα του Château Miraval

Πανοραμική θέα του Château Miraval

Ομολογώ πως το νυφικό δεν ήταν και η επιτομή της κομψότητας, αλλά το συνοδεύει μια όμορφη ιστορία. Εσάς, πως φάνηκε το νυφικό της Angelina Jolie;