Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η Kristen Stewart δεν θέλει να δει ξανά τον Robert Pattinson αλλά και να συνεργαστεί μαζί του!

Για όσους δεν θυμούνται, το ζευγάρι (το οποίο έχει γνωριστεί στα γυρίσματα του Twilight) είχε χωρίσει μετά από την απιστία της Kristen με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders. Mια απιστία που απαθανατίστηκε στον φακό των παπαράτσι και οδήγησε τον Βρετανό star και τη νεαρή ηθοποιό στον χωρισμό.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο, αναπτύχθηκε μια έντονη φημολογία που ήθελε την Stewart και τον Pattinson να έχουν αφήσει πίσω τους το περιστατικό και να σχεδιάζουν ένα reunion για μια ακόμη ταινία Twilight.

Κάτι που δεν θα δούμε όμως ποτέ όπως παραδέχτηκε η ίδια η Stewart σε συνέντευξη της: «Ήταν συνειδητή επιλογή να μην δεχτώ να γυρίσω στην ταινία και να ψάξω για μικρότερα πρότζεκτ.  Είμαι πολύ χαρούμενη για τις επαγγελματικές μου επιλογές».

Αυτό το τελευταίο είναι που έχει σημασία, καθώς το περιβάλλον της Stewart τονίζει πως ο μόνος λόγος που δεν συζητά το ενδεχόμενο για ένα sequel του Twilight είναι πως πρέπει να συναντήσει ξανά τον Pattinson!

Για την ιστορία, ο Robet είναι πλέον αρραβωνιασμένος με την star της electro-pop, FKAtwigs, ενώ η Stewart έχει σχέση με την βοηθό της (ναι, γυναίκα), Alicia Cargile…