Η Πάμελα Άντερσον  είναι το αειθαλές σύμβολο του σεξ, η γυναίκα με το κόκκινο ολόσωμο που στόλισε χιλιάδες νεανικούς τοίχους με τη χαρακτηριστική της πόζα.

Αυτή τη φορά σε εκδήλωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, μας σόκαρε αποκαλύπτοντας ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην ηλικία των 6 ετών, ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 12 και ότι μετά από λίγα χρόνια υπήρξε θύμα ομαδικού βιασμού από μέλη συμμορίας.

«Δεν είχα εύκολα παιδικά χρόνια. Παρά το γεγονός ότι είχα δύο γονείς που με αγαπούσαν, κακοποιήθηκα σεξουαλικά στα έξι από την νταντά μου. Στα δώδεκα πήγα στο σπίτι του τότε αγοριού μου και ο αδελφός του με βίασε παραφύσιν. Αργότερα ένας άλλος φίλος μου αποφάσισε ότι θα είχε πλάκα να με βιάσει μαζί με έξι φίλους του. Ήθελα να αυτοκτονήσω», δήλωσε μεταξύ άλλων φανερώνοντας ένα προσωπικό της μυστικό που δε γνώριζε κανείς μέχρι τώρα.

Για αυτό το λόγο, η διάσημη ηθοποιός έχει δημιουργήσει το ίδρυμα Πάμελα Άντερσον, προκειμένου να ενισχύσει ηθικά και οικονομικά κακοποιημένες γυναίκες που έχουν υποστεί αντίστοιχη εκμετάλλευση.

Pamela-Anderson-Help-Haiti-Home-Gala-2013-Vorschau