Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον πρώην σύζυγο της Khloe Kardashian…

Ήταν Αύγουστος του 2015 όταν ο Lamar Odom έφτασε ένα βήμα από το θάνατο. Η υπερβολική κατανάλωση ναρκωτικών στον οίκο ανοχής Love Ranch στην Νεβάδα τον έστειλε στην εντατική και σήμερα σε κέντρο αποκατάστασης όπου προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ο πρώην superstar του ΝΒΑ πλέον αντιμετωπίζει και πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών tabloids ο Lamar πρέπει να πληρώσει μέχρι το τέλος της χρονιάς 10 εκατομμύρια δολάρια στις κλινικές ενώ η συνολική του περιουσία εκτιμάται στα 55 εκατομμύρια δολάρια.

Κοντά του βρίσκεται και η πρώην σύζυγός του (παρόλο που δεν έχει εκδοθεί επίσημα το διαζύγιο), Khloe Kardashian, η οποία είναι διατεθειμένη να του προσφέρει και οικονομική στήριξη, κάτι που όμως δεν θέλει να το σκέφτεται η οικογένειά της.

«Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για εκείνη. Θέλει να έχει την καλύτερη περίθαλψη ο Lamar.Η οικογένειά της όμως φοβάται πως όσο είναι παντρεμένοι τα χρέη που έχουν μαζευτεί θα μείνουν στην Khloe», σχολίασε άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειάς της.

Από το ζενίθ στο ναδίρ η λαμπερή καριέρα του διεθνούς Αμερικανού μπασκετμπολίστα…