Ο θάνατος του διάσημου κοριτσιού έχει προκαλέσει σοκ κάνοντας την κοινή γνώμη να παγώσει. Η  Αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για την κατάσταση της υγείας μίας γυναίκας στην περιοχή Wrotham του Kent, ενώ, λίγο αργότερα, πλήρωμα ασθενοφόρου διαπίστωσε τον θάνατό της. Οι γιατροί αρνούνται μέχρι τώρα να αναλύσουν τα αίτια του θανάτου, όμως φήμες για μία εξοντωτική δίαιτα που ακολουθούσε τείνουν να είναι αληθείς.

Μία μέρα πριν το θάνατό της, το 25χρονο μοντέλο-παρουσιάστρια, κόρη του μουσικού Bob Geldof και της Paula Yates και μητέρα δύο παιδιών, είχε ανεβάσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο βίντεο που την έδειχναν να  παίζει με τους δυο γιους της, Astala and Phaedra, ενώ λίγες ώρες πριν το μοιραίο είχε μοιραστεί μία φωτογραφία της με τη μαμά της. Η Geldof έχασε τη μητέρα της από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2000 σε ηλικία 11 ετών, κάτι το οποίο δεν ξεπέρασε ποτέ. «Θυμάμαι την ημέρα που πέθανε και ακόμα μου είναι δύσκολο να μιλάω γι’ αυτό. Το έχω απωθήσει από την μνήμη μου… Πήγα στο σχολείο και προσπαθούσα να συμπεριφέρομαι σαν να μην έτρεχε τίποτα. Αλλά είχε συμβεί κάτι τρομερό! Στην κηδεία της δεν έκλαψα… Δεν μπορούσα να εκφράσω όσα ένιωθα και άρχισα να πενθώ τον χαμό της όταν έγινα 16». 

Η Peaches, μετά από μία ξέφρενη νεανική ζωή με ουσίες, μεθύσια και κατηγορία ακόμα και για μικροκλοπές παντρεύτηκε με τον μουσικό Thomas Cohen τo 2012, με τον οποίο απέκτησαν δύο γιούς και δημιούργησε την ευτυχισμένη οικογένεια που πάντα ήθελε και ποτέ δε χάρηκε. Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό άλμπουμ της.