Μπορεί οι φήμες περί λυκοφιλίας μεταξύ των δύο διάσημων κοριτσιών να δίνουν και να παίρνουν, όμως Rita και Cara άφησαν πίσω τους τα κακόβουλα δημοσιεύματα και είπαν να επαναπροσδιορίσουν τη φιλία τους όπως το κάνουν εκεί στο Hollywood. Αφήστε τα γεμάτα κρασί ποτήρια, τις δακρύβρεχτες συγνώμες και τις γυναικουλίστικες συζητήσεις γιατί οι δύο celebrity δεν είναι όποιες κι όποιες κι έτσι αποφάσισαν να το γλεντήσουν επικυρώνοντας την αγάπη τους με ένα τατουάζ η καθεμία.

Όχι, δε χάραξαν πανομοιότυπα σχέδια, παρ’ όλα αυτά επισκέφτηκαν τον αγαπημένο τους tattoo artist, Bang Bang Mcurdy, που έχει κάνει τατουάζ για τη Rihanna, τον Chris Brown και το Justin Bieber και έκαναν τις παραγγελιές τους. Η Cara, διάλεξε αυτή τη φορά το όνομα της μαμάς της  Pandora για να διακοσμήσει το αριστερό της χέρι, ενώ η Rita το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα σχεδιάζοντας ένα pin-up του Alberto Vargas στα πλευρά της.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης επιβεβαίωσε τις φήμες, ενώ μαρτύρησε πως κατά τη διάρκεια του τατουάζ η Cara μεταμφιέστηκε σε γιγάντιο hamburger και δε δίστασε ακόμα και να ποζάρει για το instagram του καλού της φίλου, για να διακωμωδήσουν κατά πάσα πιθανότητα, την αρχική σκέψη της Cara να “χτυπήσει” ένα τατουάζ με τυρί και μπέικον.

Απολαύστε τις φωτογραφίες!Cara-Delevingne-Rita-Ora-Tattoo