Η τηλεοπτική Carrie Bradshaw έδωσε συνέντευξη στη βρετανική έκδοση του Harper’s Bazaar και αποκάλυψε πως δεν “γκουκλάρει” ποτέ τον εαυτό της γιατί απεχθάνεται την “τυχαία” κακία που μπορεί να συναντήσει. ”Ενδιαφέρομαι για τα πάντα, εκτός από όσα έχει να πει ο κόσμος για εμένα” δήλωσε χαρακτηριστικά. Ενδιαφέρουσα η άποψη μιας γυναίκας που το όνομα της αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς όρους αναζήτησης στις διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης.

H Sarah Jessica Parker ήταν μία από τις πρώτες που δοκίμασαν το Google Glass σε παλαιότερο fashion show της Diane Von Furstenberg αλλά δεν

H Sarah Jessica Parker ήταν μία από τις πρώτες που δοκίμασαν το Google Glass σε παλαιότερο fashion show της Diane Von Furstenberg αλλά δεν “γκουγκλάρει” ποτέ τον εαυτό της

Στην ίδια συνέντευξη ρωτήθηκε “Ποιο είναι το μυστικό πίσω από τον πετυχημένο γάμο της” και η Sarah Jessica Parker δανείστηκε μια δήλωση του πατέρα της Gwyneth Paltrow, Bruce, για να απαντήσει “Απλώς δεν θελήσαμε να πάρουμε διαζύγιο ταυτόχρονα”. Η δημοφιλής ηθοποιός που πρόσφατα κυκλοφόρησε τη δική της σειρά παπουτσιών είναι 16 χρόνια παντρεμένη με τον ηθοποιό Matthew Broderick και έχει αποκτήσει μαζί του 3 παιδιά, τον εντεκάχρονο James και τις δίδυμες Marion και Tabitha, 4 ετών.

Η Sarah Jessica Parker και σύζυγος της βγαίνουν βόλτα μαζί με τις κόρες τους

Η Sarah Jessica Parker και σύζυγος της βγαίνουν βόλτα μαζί με τις κόρες τους

Εξηγώντας λίγο περισσότερο την προαναφερόμενη δήλωση η Parker συμπλήρωσε “Μένεις παντρεμένος γιατί αυτό είναι που επιθυμείς. Νομίζω πως αξίζει να καταβάλλεις προσπάθεια για το γάμο σου όπως αξίζει να προσπαθείς για τα περισσότερα πράγματα στη ζωή σου, όπως η καριέρα”.

Η Sarah Jessica Parker παρουσιάζει τη συλλογή των παπουτσιών της

Η Sarah Jessica Parker παρουσιάζει τη συλλογή των παπουτσιών της

Αν μη τι άλλο, αξίζει να δώσουμε βάση στα λεγόμενα της Sarah Jessica Parker περί γάμου καθώς το να παραμένεις για πάνω από 15 χρόνια παντρεμένη με τον ίδιο άνθρωπο αποτελεί ρεκόρ στο Χόλιγουντ.