Λατρεύω  τη Tyra Banks! Αλλά πραγματικά την αγαπώ. Σε πρόσφατη εκπομπή της έβγαλε όλο της το make up ακόμα και τις ψεύτικες βλεφαρίδες της και δεν τη πειράζει να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο μπροστά στο κοινό. Η Tyra λοιπόν πρόσφατα μας “εκπαίδευσε” για το πως να βγάζουμε τις τέλειες selfies. Το σύνθημα είναι ένα “smize”.Και αν αναρωτιέσαι τι σημαίνει αυτό θα μάθεις παρακάτω.

Βήμα πρώτο: Γείρε το κεφάλι

11

Όλα ξεκινούν από τη κλασσική κλίση του κεφαλιού. Ακόμα και τα μοντέλα πριν βγάλουν selfie εστιάζουν λίγο στον τρόπο που θα βγάλουν τη φωτογραφία ώστε να κερδίσει περισσότερα likes. Γείρε το κεφάλι σου λοιπόν από το καλό σου προφίλ για να φαίνεται καλύτερο το αποτέλεσμα.

Βήμα δεύτερο: Γυμνός Λαιμός

33

Οι αδέσποτες, όπως λέει, τρίχες των μαλλιών θα πρέπει είναι μαζεμένες προς τα πίσω. Βούρτσισε λοιπόν τα μαλλιά σου μακριά από λαιμό αφήνοντας τον πανέμορφο να ξεχωρίσει. Με αυτό τον τρόπο τα πανέμορφα κόκαλα γύρω από το λαιμό φαίνονται πιο έντονα και φαίνεσαι πιο αδύνατη

Βήμα τρίτο: Κράτα το κινητό από κάτω

44

Όταν κρατάς το τηλέφωνο σου από κάτω στη προσπάθεια σου να βγάλεις τη φωτογραφία ο λαιμός σου τονίζεται ακόμη περισσότερο κυρίως σε ότι αφορά το μήκος του. Απέφυγε έναν “στριμωγμένο” λαιμό καθώς θα πρέπει να φαίνεται εντυπωσιακός και τόνισε τον όσο περισσότερο μπορείς.

Βήμα τέταρτο: Smize

5

Η Tyra Banks είναι γνωστή για τα περίφημα smize της και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Για όσους μπορεί να μη το γνωρίζουν αυτή η έξυπνη τεχνική σημαίνει πως πρέπει να χαμογελάσεις με τα μάτια σου. Για να το πετύχεις πρέπει να χαλαρώσεις τα χείλη και τα φρύδια σου και στη συνέχεια να φανταστείς πως μια νοητή κλωστή τραβάει το πρόσωπο σου προς τα επάνω.