Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο γάμος ενός από τους πιο ποθητούς πρίγκιπες του κόσμου, του Carl Phillip της Σουηδίας ο οποίος παντρεύτηκε την πρώην reality star, μοντέλο και δασκάλα γιόγκα, Sofia Hellqvist.

Πρίγκιπας Carl Philip & Πριγκίπισσα Sofia

Πρίγκιπας Carl Philip & Πριγκίπισσα Sofia

Ο πρίγκιπας που έχει χαρακτηριστεί και ως βασιλικός Orlando Bloom δήλωσε πως είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο στο λόγο που εκφώνησε στη γαμήλια δεξίωση. Ο Carl Phillip έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα λόγου που αντιμετωπίζει και λέγεται πως έκανε πρόβα αρκετές φορές το συγκινητικό λόγο που απηύθυνε στη σύζυγο και στους καλεσμένους τους. Με αυτό το γάμο η Sofia Hellqvist γίνεται μία ακόμη γυναίκα που ζει μια σύγχρονη εκδοχή της Σταχτοπούτας, μιας και δεν έχει βασιλική καταγωγή.carl-philip-3-800

Για όσες θέλουν να ξέρουν ποιοι γαλαζοαίματοι είναι ακόμα single -πότε δεν ξέρεις τι σου φέρνει η ζωή- κάναμε μια λίστα για να ξέρετε σε ποια γωνιά της γης να ταξιδέψετε:

(Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις) :Pierre Casiraghi, Monaco

Ο μικρότερος γιος της Καρολίνα του Μονακό και 7ος στη σειρά διαδοχής του θρόνου θα παντρευτεί την αγαπημένη του Beatrice Borromeo την 1η Αυγούστου 2015.

Pierre Casiraghi & Beatrice Borromeo

Pierre Casiraghi & Beatrice Borromeo

Prince Harry, UK

O μικρότερος αδερφός του William, είναι 5ος στη σειρά διαδοχής μετά και τη γέννηση της ανιψιάς του, Charlotte. Μπορεί να μην πήρε την ομορφιά της μητέρας του Diana, αλλά ο άτακτος βίος του και η χαλαρή διάθεση του τον καθιστούν γοητευτικό στο γυναικείο φύλο.

Prince Harry

Prince Harry

Φίλιππος Γλύξμπουργκ, Ελλάδα

O 29 ετών, μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είναι ένας οικονομολόγος του Georgetown που εργάζεται στη Wall Street. Μπορεί να μην καθίσει ποτέ σε θρόνο (έτσι κι αλλιώς θα ήταν τελευταίος σε σειρά διαδοχής) αλλά αν τον παντρευτείς θα έχεις βασιλικά ξαδέρφια σε Ισπανία και Δανία.

Φίλιππος Γλύξμπουργκ

Φίλιππος Γλύξμπουργκ

Tao Ruspoli, Italy

Όπως και ο Φίλιππος, ο Tao Ruspoli δεν έχει θρόνο να προσφέρει στην αγαπημένη του μόνο μια γαλαζοαίματη καταγωγή αφού είναι ο γιος του Alessandro Ruspoli, του 9ου πρίγκιπα του Celveteri. Ο ίδιος είναι κινηματογραφιστής και φωτογράφος και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στη Βενετία και τη Νέα Υόρκη. Υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Olivia Wilde με την οποία χώρισε επίσημα το 2011.

Tao Ruspoli & Olivia Wilde

Tao Ruspoli & Olivia Wilde

Rashid bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Dubai

Οι κοντινοί του άνθρωποι τον φωνάζουν “Fazza” (ευτυχώς!). Είναι ο επόμενος σεΐχης του Dubai. Ο 33 ετών πρίγκιπας βρίσκεται συχνά στις λίστες του Esquire ως ένας από τους πιο επιθυμητούς γαλαζοαίματους εργένηδες του κόσμου. O Fazza διαθέτει λογαριασμό στο Instagram, αθλητικό κορμί κάτω από την κελεμπία και προσωπική περιουσία που εκτιμάται στο 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Rashid bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum

Rashid bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum