Και πάνω που μάθαμε να κάνουμε duckface, ήρθε η νέα μόδα με το fish gape για να κάνουμε πρόβες στον καθρέπτη ώστε να βγάλουμε τις τέλειες φωτογραφίες. Και μόλις πετύχαμε το λάγνο βλέμμα και το στόμα μισάνοιχτο και sexy έρχεται η νέα μόδα με τις selfies και τις σακούλες.

Και λες “δεν μπορεί να το κάνω αυτό”, έχουν τρελαθεί οι Ιάπωνες, έρχεται νέα μόδα από τη Νέα Ζηλανδία που θέλει τους ανθρώπους να μένουν γυμνοί όπως τους γέννησε η μητέρα τους και να παίρνουν τη στάση κατεψυγμένου κοτόπουλου λίγο πριν το αλατοπίπερο με τελικό σταθμό τον φούρνο.

Τη νέα τάση μπορεί να τη συναντήσεις παντού, σε σπίτια, σε πάρκα, σε σκεπές ακόμα και στους διαδρόμους του βιβλιοθήκες. Ενώ μετά θα πρέπει να την ανεβάσεις με #FrozenChook. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως μέχρι και η ΡΕΤΑ ενσωμάτωσε το νέο trend φωτογραφίας στη καμπάνια της με τίτλο “We are all the same”.

kjjk

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από τη νέα μόδα με τίτλο #FrozenChook.Μάλιστα 0ι οπαδοί ζητούν και από τον Obama να ποζάρει και ο ίδιος σε στάση κοτόπουλου ενώ οι λάτρεις του συγκεκριμένου trend περιμένουν να έρθει το καλοκαίρι για να βγουν στους δρόμους με ακόμα περισσότερες ιδέες.