Και η Megan Fox, η οποία ήταν για χρόνια ευτυχισμένη στον γάμο της με τον πατέρα των παιδιών της, Brian Austin, θα συγκαταλεχθεί στο club των χωρισμένων. Μετά από 10 χρόνια γάμου, η 34χρονη Megan Fox και ο επίσης ηθοποιός, ο 46χρονος Brian Austin, θα πάρουν διαζύγιο αφού πρόσωπα κοντινά στο ζευγάρι δήλωσαν ότι δεν είναι καλά τα πράγματα μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό. 

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει κάνει 3 παιδιά και είναι μαζί από το 2010.

Οι έντονες φήμες για χωρισμό της Megan Fox από τον Brian Austin 

Οι φήμες σχετικά με το τέλος του γάμου του ζευγαριού άρχισαν όταν πριν από μερικές μέρες, ο Brian Austin δημοσίευσε μια φωτογραφία με πεταλούδες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αυτό που παραξένεψε τους fans είναι ότι συνόδεψε την φωτογραφία με τη λεζάντα:

«Στο τέλος, οι πεταλούδες βαριούνται να κάθονται σε ένα λουλούδι για τόσο μεγάλο διάστημα. Αρχίζουν να αισθάνονται ότι πνίγονται. Είναι ένας υπέροχος, μεγάλος κόσμος και θέλουν να τον ανακαλύψουν».

Τον Brian Austin μάθαμε καθώς ήταν πρωταγωνιστής της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» («Beverly Hills, 90210»).

O Brian Austin: όταν πρωταγωνιστούσε στα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς και σήμερα.

O ίδιος ο Brian Austin επιβεβαιώνει – μιλάει για τον επικείμενο χωρισμό του από την Megan Fox

Ο ίδιος ήρθε να επιβεβαιώσει τις φήμες μέσω του podcast που κάνει. Όπως αποκάλυψε, η Megan ήταν εκείνη που του ζήτησε να περάσουν χρόνο χωριστά, μετά από την επιστροφή της από ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

«Συνειδητοποίησα όσο ήμουν μόνη, μακριά, ότι νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου και μου άρεσε καλύτερα αυτή η εμπειρία. Και νομίζω ότι είναι κάτι που ίσως αξίζει να δοκιμάσω για μένα», του είπε.

O ίδιος σχολίασε πως δεν χάρηκε με την επιλογή της γυναίκας του αλλά αναγκάστηκε να σεβαστεί την απόφαση της. Δεν μπόρεσε να της αλλάξει γνώμη.

«Θα την αγαπώ πάντα και θα με αγαπάει πάντα», είπε ο ηθοποιός. «Ποιος ξέρει αν αυτό είναι το τέλος του ταξιδιού. Έχουμε πολλή ζωή μπροστά μας», πρόσθεσε.

Ακόμη, συμπλήρωσε ότι έχουν σκοπό να διατηρήσουν φιλικές σχέσεις για το καλό των παιδιών τους, αν και όπως παραδέχτηκε, η προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα είναι «μια μεγάλη αλλαγή και για τους δυο μας».

megan fox brian austin