Είναι δύσκολο μια γυναίκα μετεωρολόγος να βρει το τέλειο φόρεμα για να φορέσει στην τηλεόραση. Από την άλλη όμως υπάρχει ένα φόρεμα στο Amazon για μόλις $ 22.99  ήταν μια καλή ευκαιρία να αλλάξουν όλες οι γυναίκες στυλ.

Έχοντας ήδη βαθμολογία 4.5 αστέρια υπάρχουν αρκετοί που σχολιάζουν ότι το συγκεκριμένο φόρεμα διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα αλλά και τη τιμή του. Περισσότερες από 50 γυναίκες έχουν αγοράσει το φόρεμα οπότε αν ταξιδεύετε και θέλετε να δείτε τον καιρό σίγουρα θα αντικρύσετε κάτι αρκετά οικείο έγραψε η μετεωρολόγος του Fox 4, Jennifer Myers στο Facebook.

enhanced-mid-3871-1448244954-13

Το να βρεις το σωστό φόρεμα για να βγεις στον αέρα είναι μια πρόκληση πάντα σημειώνει η μετεωρολόγος Lyndsay Tapases η οποία εργάζεται στο WBTV στη Βόρεια Καρολίνα καθώς ο στόχος είναι να δούμε μια λαμπερή, επαγγελματική αλλά και αξιόπιστη εμφάνιση. Από την άλλη φυσικά θα πρέπει να είναι κολακευτική, κομψή και άνετη πράγμα που από μόνο του θεωρείται δύσκολο δεδομένου μάλιστα ότι χρειάζονται και μανίκια αν φορέσεις φόρεμα.

Έτσι λοιπόν αυτό το φόρεμα είχε όλα τα χαρακτηριστικά που έψαχνε η κάθε μετεωρολόγος αλλά φυσικά η τιμή ήταν ο κύριος λόγος αγοράς. Μάλιστα η Tapases συμπληρώνει πως οι περισσότερες δεν έχουν επίδομα ένδυσης έτσι είναι εκείνες υπεύθυνες για την αγορά των ρούχων τους καθώς επίσης και τα έξοδα είναι δικά τους.